promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az első hónap legnehezebb kvíze: 1 jó válasz is ritka, legtöbben nullára jönnek ki
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 nehéz kérdés, amire talán nem is tudsz válaszolni.

Január 10-én elhoztuk nektek az első hónap legnehezebb kvízét, mert csak nehéz kérdések vannak benne. Mivel előző évben is nagyon népszerűek voltak az "ezen a napon történt" kvízeink, úgy döntöttünk, ezt a sorozatot idén is folytatjuk.

Most olyan kérdéseket állítottunk össze, amik január 10-én történt eseményekkel kapcsolatosak.

Azt például tudtátok, hogy ezen a napon kapott Golden Globe-díjat Nemes Jeles László Saul fia című filmje, ami később az Oscart is behúzta? Illetve ezen a napon hozták létre a Hortobágyi Nemzeti Parkot is, ami tavaly ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját.

Most jöjjön tehát 10 kérdés, de természetesen most is lesz egy kakukktojás, hiszen az utolsó előtti kérdés most is egy igaz vagy hamis állítás. A válasz megadása után most is felugrik majd egy magyarázat, hogy miért adtatatok jó vagy éppen rossz választ arra a kérdésre, ezt azonban manuálisan kell majd tovább léptetnetek.

Ha ezt a kis bevezetőt elolvastátok, máris 2 biztos pontot szereztetek magatoknak, hiszen ennyi segítség mindenkinek jár. Hogy összesen hány ponttal fogjátok zárni a tesztet, csak rajtatok áll.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás