promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A temetőben lett szerelmes a férfi, egy sírnál, amelynek hátborzongató története van
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez valószínűleg a világ egyik legfurább sztorija, amelyben több csavar is van. A vége mégis pozitív. A férfi és a nő végül össze is házasodott.

Ez nem az a szokásos szerelmes története, amelyekhez a Csók és könny sorozatból, a telenovellákból, szappanoperákból és megannyi mozifilmből hozzá vagyunk szokva. Ez egy olyan sztori, amely valószínűleg az emberiség hosszú történelme során csupán egyszer esik meg.

Az Express oldal számolt be ugyanis egy férfi Twitter-üzenete alapján a lamúrról, amely minden szálával egy temetőhöz, pontosan egy sírhoz kötődik, amely sokáig elhagyatott volt. @Sixthformpoet felhasználó elmesélte a rövid posztban, hogy gyakran meglátogatta apja sírját, egy idő után pedig feltűnt neki, hogy a sír mellett fekvő másik sírra soha nem vittek ki friss virágot. Hát elkezdett oda is hordani pár szálat. 

A sírra faragott név alapján pedig elkezdte felhajtani a neten a férfit, akiről később kiderítette, hogy meggyilkolta a családját, majd maga is öngyilkos lett karácsony napján. Mindössze 37 éves volt.

A férfi évekig járt a gyilkos sírjához, majd a szomorú történetet továbbfejtette, majd ellátogatott az áldozatok sírjához is. A férfi úgy érezte, hogy a halott és közte valamilyen különleges kapcsolat alakult ki, rövid időn belül bűntudatot érzett a férfi rossz cselekedetei miatt, az áldozatok sírjához járult a bocsánatukat kérve.

Az egyik ilyen alkalommal egy nő jelent meg mögötte, aki az áldozatok leszármazottja volt. Később a férfi mindent elmesélt a nőnek, akinek azonnal szimpatikus lett a férfi, aki el is hívta őt egy randira, két év múlva pedig már házasok voltak.

A hihetetlen történetet Matt az egyik közösségi oldalán osztotta meg a nagyközönséggel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás