promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kevésen múlt a katasztrófa Ferihegyen - a pilótát hősként ünnepelték a repülőn
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még szerencse, hogy a pilóta rögtön tudta mit kell ilyen esetben csinálni, elkerülve ezzel a katasztrófát. 

Kis híján hatalmas katasztrófa volt kedden kora délután Ferihegyen. A Blikk információi szerint a Wizzair egyik leszálláshoz készülődő gépén történt a baj - kigyulladt az egyik hajtómű.

A tűz oka egyelőre nem ismert, de úgy értesültünk, hogy a pilóta a fedélzeti tűzoltórendszerrel sikeresen megfékezte a lángokat, és le is tette a gépet a leszállópályára.

A lap úgy értesült, hogy a W66611-es számú járaton 180 utas volt. A lap úgy tudja, hogy már mielőtt a gép földet ért volna, a katasztrófavédelem, a tűzoltóság nagy erőkkel vonult ki a helyszín biztosítására. A repülőn utazók hősként ünnepelték a higgadt pilótát. 

 

Az Index pedig arról számolt be, hogy hétfőn este negyed nyolc körül valaki a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kerítésén egy őrbódéra felmászva átugrott, majd a védelmi rendszert rángatni kezdte. A reptér fegyveres biztonsági őrei azonnal a helyszínre mentek, a férfi azonban agresszíven lépett fel velük szemben, és hadonászni kezdett egy fémrúddal.

A zavart állapotban lévő embert az egyenruhásoknak sikerült testi kényszerrel ártalmatlanná tenniük, majd megbilincselniük. Időközben a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság járőrei is odaértek a férfihez, akihez mentőt hívtak. -írja a lap

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás