promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A repülőgép szárnyáról kellett behívni egy türelmetlen utast
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Londonból Malagába érkezett járat utasait megdöbbentette, amint a türelmetlen utasnak elege lett abból, hogy várakoznia kell a repülőgépből való kiszállásra, és a vészkijáratot kinyitva távozott, ám a repülőgép szárnyán találta magát. A földi személyzetnek sikerült őt rábeszélni arra, hogy menjen vissza a fedélzetre, ahol később a helyi rendőrség letartóztatta.

A férfit állítólag az bosszantotta fel, hogy a repülőgép egyórás késéssel indult Londonból, majd a malagai repülőtéren is 30 percet várakozni kellett arra, hogy az utasok kiszállhassanak.

Az egyik utas a Daily Mail brit napilapnak elmondta: „a férfi úgy döntött, hogy nem fog tovább várni. Kinyitotta a vészkijárati ajtót és távozott, hangoztatván, hogy a 'szárnyon keresztül fokok kiszállni'. Az egész szürreális volt. Egy ideig a szárnyon ült, amíg nem sikerült őt rávenni arra, hogy visszatérjen a gépbe.”

A Ryanair szóvivője közölte, hogy az utas megsértette az repülőtér biztonsági előírásait, amikor a járat Malagában landolt. „A malagai rendőrség azonnal letartóztatta az utast, mivel a spanyol biztonsági szabályokat sértette meg, a spanyol hatóságok foglakoznak az üggyel.” (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás