promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 29: a Kos párkapcsolata új szintre léphet, a Szűznek pedig el kell nyomnia a tomboló haragját
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán egy értékes emberre lelhet, de ezért tennie kell, míg a Nyilasnak valahogy száműznie kell az önzőségét. A hosszú hétvége tartogathat meglepetéseket, de tartsd kézben az irányítást. Lássuk, hogy milyen utat mutat neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Olyan energiák vannak benned, amik kedveznek a fizikai aktivitásodnak. Találj valami olyan elfoglaltságot, amiben ezt kiélheted: takaríts ki, menj el sportolni valamit, teljesen mindegy, hogy mivel foglalod le magad, csak mozogj, és leld a kedvedet benne. Ha van párod, akkor egy mély beszélgetés új szintre emelhet titeket.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma épp itt az idő, hogy a testi és lelki békéddel törődj, mivel úgy érezheted, hogy nem töltődtél fel eléggé mostanában. Hallgass mindenben a közeli barátaidra, főleg azokra, akik már régóta lojálisak hozzád. Próbálj meg a nap végén időt szánni önmagad kényeztetésére. Ha jó teljesítményt akarsz elérni a munkádban, akkor kipihentnek kell lenned, és jól kell érezned magad a bőrödben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Könnyen feltámadhat benned a vágy valami iránt, amit már régóta meg szerettél volna tenni. Ez különböző formákban mutatkozhat meg: lehet meg akarsz venni valamit, amit már nagyon régóta akarsz, vagy bele szeretnél vágni valami újba. Ne halogasd a dolgot, mindenképpen tedd meg, bármi is jár a fejedben.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki két nagyon erős lehetőség között ragadtál. Bármi is legyen az, döntened kell, mert nem egyáltalán nem megy, ha kétfelé szakadsz, vagy kétfelé koncentrálsz. A hosszú hétvége alkalmas lehet arra, hogy megismerd mi zajlik most a lelkedben. Ha teheted, vonulj el picit a többiektől, és a relaxációval is próbálkozhatsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hamarosan lehetőséged lesz kicsit kimozdulni, és használd is ki ezt a lehetőséget, mert nagyon érdekes és értékes emberekkel találkozhatsz. Lehet egy friss barátság van a láthatáron? A bolygók szerint még ez is megtörténhet. Kezd feléledni a kíváncsi természeted, és ha nem elégíted ki, akkor be fog fásulni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mindent elkövettél, hogy megőrizd a haragot magadban - amiben sosem voltál túl jó - de egy hétvégi békés hullám ezt teljesen el fogja mosni. Még akkor is meg fogsz tudni bocsátani valakinek, ha nagyon súlyos dolgot követett el. Még az is meglehet, hogy te csináltál a bolhából elefántot. A megbocsátástól te is jobban fogod érezni magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Előtörhet belőled a kísérletező kedv, de inkább azzal foglalkozz a hosszú hétvégén, amiben valóban tudod, hogy jó vagy. A bolygók azt súgják, hogy rossz dolgok sülhetnek ki abból, ha más utakat keresgélsz egy probléma megoldásához. Ha teheted, akkor inkább kérj segítséget valakitől. Egy meghitt esti beszélgetés nagyon jót tehet a lelkednek.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagy dilemmák lehetnek a fejedben. Úgy néz ki pontot fogsz tudni tenni egy gondra, aminek már régóta kerested a megoldását. Ha ezt sikerül kezelned, akkor nagy teher fog leesni a válladról. Ezután végre időt szánhatsz a felemelkedésre. A pozitív energiák szép lassan el fogják nyomni az összes negatívat, ami benned van.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem ártana a hosszú hétvégén teljesen száműznöd az önzőséget. Tölts el egy kis időt másokkal, és lepd meg őket valami különlegességgel. A távolságtartás neked sem tesz jót. Az univerzum most eléggé felerősíti a kritikus gondolkodásod. Jobban látod az emberek rossz tulajdonságait, de jobb, ha nem teszed szóvá.

Bak (december 22. - január 20.)

Fel kell ébresztened, és jobban aktivizálnod magadat. A negatív gondolkodás mindenben akadályozhatja a haladásodat. Vedd észre az élet világos oldalát, és kezd el felfedezni az apró örömeit. Most úgy is lehetsz követlen, hogy titkokat fecsegnél ki, és ez egy nagyon hasznos készség. Törekedj mindenben az egyensúlyra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem indulhat a legjobban a hosszú hétvégéd. Ügyetlen lehetsz és zavart, ha senki sincs a segítségedre. Meg kell nyugodnod, különben csak még nagyobb káoszt fogsz teremteni magad körül. Nem ártana átgondolnod a karrieredet is. Az univerzum meg fogja mutatni, hogy akkor is megvalósulhatnak a dolgok, ha nagyot álmodsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Ezen a hosszú hétvégén nem szabad háttérbe szorítanod a kívánságaidat. A fantázia is valósággá válhat, ha jól kevered a kártyákat. Tegyél meg valamit, amit már régen szerettél volna, és ha megengedheted magadnak anyagilag, akkor ajándékozd is meg magadat valamivel. Itt nem kell nagy dologra gondolni, már az is jókedvre deríthet, ha megrendeled a kedvenc ételedet, és hátradőlve elfogyasztod.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás