promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 6: az Oroszlán nem figyel eléggé az egészségére, amiből súlyos bajok lehetnek, a Mérleg életében pedig egy peches periódus kezdődhet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nyilast elég könnyen becsaphatják, szóval résen kell lennie, míg a Halak életébe bekopogtathat a szerelem. Bár a bolygóállás valamennyire befolyásolja a sorsodat, de a te kezedben van mindig a döntés. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A jó hírek extázist okozhatnak, míg a rosszak kétségbeesés mélyére taszíthatnak. Meg kell találnod az egyensúlyt, és minden rendben lesz. Mindenképpen fogd vissza magad, és ne ess pánikba. A munka alaposan el tudja vonni a figyelmed, de azért ne zárd ki teljesen a külvilágot.  Ez nem lesz kiszámítható nap, de a végén ki fogsz tudni kapcsolni.

Bika (április 21. - május 20.)

Igyekszel távolságtartó lenni, de most sokat segíthet, hogy ha meghallgatod, hogy mit akarnak mondani az emberek. Elveszett lehetsz néhány dologban, és még olyantól is kaphatsz remek tanácsokat, aki nem áll annyira közel hozzád. A friss ismeretek hozzá tudnak segíteni a sikerhez. Nyisd ki az elméd, és válts felfedező módba.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Van valamilyen problémád a pároddal, vagy valamelyik barátoddal? A bolygók jó alkalmakat generálnak arra, hogy ki tudjatok békülni, de ehhez neked kell nyitnod. Érdemes most figyelned az apró örömökre, mert ezek át tudnak segíteni a nehezebb napokon. Ne feledd, hogy senki sem tévedhetetlen – ha valamiben hibázol, igyekezz hamar túllépni rajta.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma rendkívül jól érzed magad, és a pozitív energiáid is a csúcson lehetnek, ha engedsz nekik. Kommunikálj jó sokat, akár interneten is. Adj egy kicsit mindenkinek a jó kedvedből, mert remek dolgokat tud elindítani ez az egész. A te jegyed a mostani bolygóállással még szerencsésnek is mondhatja magát.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most jobb lenne, ha az egészséged lenne az első, és minden mást háttérbe szorítanál kicsit. Ha nem tudtad rendesen kipihenni magadat mostanában, akkor később ebből lehetnek problémáid. Oda kell figyelned, hogy a stresszes tényezőket kizárd magad körül. Este legyél önző, és csak saját magaddal foglalkozz. Olykor ezt is megteheti az ember, hidd el.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A kisebb problémák elég könnyen ki tudják belőled venni az energiát. Tudod jól, hogy nem szégyen segítséget kérni, és te is jobban haladnál, ha megtennéd. Alapból azokra az emberekre kellene összpontosítanod, akik számítanak neked. A közös kihívásokkal ugyanúgy el tudjátok mélyíteni a kapcsolatotokat, mintha elmennétek szórakozni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég körülményesen indul a reggeled, és nehezen tudsz kikászálódni az ágyból. Néha olyan dolgok nem mennek, amiket máskor kirázol a kisujjadból. Próbálj meg kicsivel jobban koncentrálni, és ne aggódj, hamarosan újra a régi leszel. Ne ess pánikba, mert te sem vagy szuperhős, és ez tényleg csak rosszabb periódus, ami el fog múlni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók türelemre kell intsenek. Ma elégedj meg azzal, hogy neked van igazad, viszont ne ragaszkodj ahhoz, hogy ezt be is bizonyítsd. Rendszerezned kellene a teendőidet és jobban beosztanod az idődet. Akadnak olyan dolgok és személyek, amiket, és akiket eléggé elhanyagoltál mostanában.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vigyázz, hogy nehogy becsapjanak, és így magadra vállald másoknak a terheit. Segítőkész hangulatodban vagy, de ez ne vonatkozzon mindenkire, csak maximum olyan emberekre, akik nagyon közel állnak a szívedhez. Van elég problémád bőven, szóval azoknak a megoldásaival kellene törődnöd.

Bak (december 22. - január 20.)

Te is érzed, hogy döcögősebben megy minden körülötted. Nincs még itt teljesen az ősz, de te mégis melankolikus hangulatba kerülhetsz. Csak akkor tud rendbe jönni a magánéleted, ha el tudod engedni a régi sérelmeket. Nem szabad a múlton rágódnod, főleg most nem. Ha így teszel, az negatívan befolyásolhatja a hangulatodat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kicsit túltenghet benned az energia, és szívesen irányítod az embereket magad körül. Vigyázz, hogy közben nehogy megsérts valakit. Arra is érdemes figyelned, hogy vannak olyan emberek, akiknek nem szükséges az útmutatás - finoman tereld rá őket a helyes útra, de közben érezzék azt, hogy a saját döntésük miatt mennek arra.  

Halak (február 20. - március 20.)

Összpontosíts, és ne akarj sietetni semmit. Néha apró lépésekkel kell haladni a cél felé. Ha még szingli vagy, akkor számíts arra, hogy ez az állapot hamarosan megváltozik. Több olyan ember is feltűnhet az életedben, aki be tud majd indítani benned valamit. Készülj fel, mert emiatt a te energiáid is meg fognak változni, és a boldogságod a csúcsra juthat.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás