promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengeteget spórolhatsz a fűtésen ezzel a filléres csodamódszerrel
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csupán pár ezer forintba kerül, mégis rengeteget spórolhatsz vele a fűtési szezonban.

Beléptünk az őszbe, egyre közelebb kerülünk a fűtési szezonhoz. A magyar emberek zöme most azon gondolkodik, hogyan tudná egy kicsit leredukálni a költségeket, hogyan tudna kicsit spórolni a fűtésen, és miként tudná helyettesíteni az egekbe szökő áron mozgó gázt. A legtöbb háztartásban még mindig gázzal fűtenek, ezért jelentősen megnőtt a kereslet az olcsó, energiatakarékos, villamos energiával működő fűtőpanelek és egyéb fűtési berendezések iránt.

Nagyon sokan keresnek rá az interneten mostanában az olcsó trükkökre is, amelyekkel kicsit vissza tudják szorítani a fűtésszámláikat. Egyre kelendőbb az a filléres csodamódszer, ami tényleg csak pár ezer forintba kerül, mégis nagyon sokat számít a fűtési szezonban, és bizony nagyon sokat tudunk vele spórolni.

Ez az úgynevezett hőtükör fólia, ami egy méretre vágható, több rétegből álló fólia, amit bárki könnyedén fel tud szerelni otthon. Persze nem árt szakember tanácsát kikérni, hogy tudjuk, melyik az a fólia, amit a radiátor mögé is fel lehet tenni. Ebből a hőtükör fóliából létezik öntapadós változat is, amit pont olyan könnyű felrakni a falra, mint a gyermekorvostól kapott matricát a szekrényajtóra.

Persze akkor sincs baj, ha véletlenül mellényúlunk a boltban, és nem az öntapadós fóliát vettük meg. A hagyományos fóliatekercset méretre tudjuk vágni, és egy külön erre a célra kapható ragasztóval fel tudjuk helyezni.

És hogy miért annyira jó ez a fólia? Már a nevében is benne van a válasz, ugyanis a hőtükör fólia pont arra lett kitalálva, hogy megakadályozza a fűtőtest mögötti falrész felmelegedését, és visszaverje a hőt a falról, hogy még jobban átmelegítse a szobát. A hőtükör fóliát üzlettől függően 3-4 ezer forintért tudjuk beszerezni; és érdemes is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás