promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 22: Az Ikrek készüljön, mert ez egy borzalmas nap lehet, a Szűz azonban örülhet, mert előremozdul a szerelmi élete
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérleg elgondolkozhatna, hogy lehet túl sok pénzt szórt el mostanában, míg a Nyilasnak el kell fogadnia, hogy ma az érzelmei veszik át a főszerepet. Ne feled, hogy az a legjobb taktika, ha nem cipelsz magaddal semmi problémát a hétvégére. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha valakinek, hát neked ma semmiképpen nem szabad meghúznod magad. A sors a tenyerén hordoz, és rendkívül sikeres lehetsz mindenben. A szívügyekhez is megfelelően állnak a bolygók, de azért legyen benned egy adag óvatosság. Közben járjon az agyad, mert néhány dologban lehet változtatni kellene az életmódodon.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma nehéz helyzetbe hozhatod a közeli környezetedet, és azokat is, akik kapcsolatba kerülnek veled. A mélyére tudsz látni a dolgoknak, de egyáltalán nem biztos, hogy helyesen értékeled azokat. Ne ítélkezz senki felett, mert nem fogsz jól kijönni belőle. Az lenne a legjobb, ha ma inkább magaddal foglalkoznál.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Rossz hírek üthetik fel a fejüket, és picit nyugtalan napra számíthatsz. Nem minden úgy sül el, ahogy te szeretnéd. Elharapódzhatnak a viták is, szóval jobban jársz, ha távol tartod magadat tőlük. Ha nem vagy döntéskényszerben, akkor inkább húzódj meg a háttérben. Nem kell megváltanod a világot, csak a saját dolgaiddal haladj.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon nagyvonalú, és adakozó voltál az elmúlt időben, ha a barátaidról van szó. Lehet vissza kellened fogni a kiadásaidat, és a lelki megnyilvánulásaidat. Nem sokan értik meg, mit képviselsz valójában, és rájuk kár időt pazarolni. Jobban jársz, ha saját magaddal törődsz. Kezdhetnéd egy kis esti meditációval, hogy kitisztítsd a fejedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma képes vagy mások problémájával azonosulni, és reagálni is tudsz rájuk. Ez azt is jelenti, hogy rengeteg gondot tudsz megoldani, és közben a saját gondjaidra is megoldást fogsz találni. Könnyedén meg tudod nyugtatni egy barátod, akinek látod, hogy kezd félre menni az élete. Meríts ebből te is, mert sok jóra bukkanhatsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Amit elterveztél, lehet nem is annyira merész, mint amibe belegondoltál. Legyél bátor, és próbáld megvalósítani. Előre mozdulhat a szerelmi életed, mert romantikus hangulatban vagy. Kedvezően alakulhatnak a dolgok, ha párkapcsolatról van szó. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik előre viszik a gondolkodásodat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma a személyes problémáid kerülhetned előtérbe. Lehet van egy közeli személy, aki rengeteg fejfájást okoz neked. A pénzügyi helyzetedet gondold át jobban, mert tudod jól, hogy túl sokat költekeztél mostanság. A jövőd érdekében sok téma van, amit tiszta fejjel kell átgondolj. Erre hála égnek hétvégén is lesz lehetőséged.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma próbálod leplezni, hogy ideges vagy. Főleg fecsegéssel és a témák terelésével. Pedig jobb lenne, ha valamiről őszintén beszélnél. Ha őszinte vagy, akkor a barátaid megoldást fognak találni a kényes kérdésedre. Baráti szeretettel közeledsz mindenki felé, amit muszáj kihasználnod. Ma igazán megnyílhatsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szabad, hogy ma magyarázatot keress az érzelmeidre. Amit a szíved diktál, úgyis az lesz az uralkodó. Ezzel nincsen semmi baj, de készülj fel, hogy az érzelmeid fognak előtérbe kerülni. A mostani bolygóállás miatt, szóval rengeteg bókot tudsz majd begyűjteni. Beléphet az életedbe valaki, aki teljesen le fog nyűgözni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon romantikus, és nosztalgikus ma a hangulatod. Aki erre vevő, azt le tudod venni a lábáról. Szeretnéd félre tenni az aggodalmaidat, de nem nagyon sikerül. Ha úgy érzed, valakivel gond lehet, akkor figyelmeztesd rá. Most nagyon jók a megérzéseid, és fogod tudni, ha baj közeledik. Ezt a képességet hétvégén is használd ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A változatosság fog előre mozdítani. Keress olyan elfoglaltságot, ami kielégíti a kíváncsiságod. A lelkedet és a testedet egyaránt edzened kell. Ha az utóbbinak nem teszel eleget, akkor nyughatatlan leszel, és nem tudod összeszedni magad. Sok bonyodalomtól megkímélheted magad, ha segítséget kérsz a hozzád közelállóktól a döntéseidben.

Halak (február 20. - március 20.)

Előfordulhat, hogy most a kisebb sikerekért is jobban meg kell küzdened. Van mindenkinek ilyen időszaka, szóval ne ess pánikba emiatt. Ha az eddig szerzett tapasztalataidra támaszkodsz, akkor megkönnyítheted a dolgodat. A hasonló problémákra talán ugyanaz lehet a megoldás. Az is fontos, hogy legyél türelmes, és ne siettess semmit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás