promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadt a családja a lottónyertes döntésén, de az internet népe támogatja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon jól tudja, hogy akik nyernek a lottón, azoknak a többsége elég hamar el tudja verni a pénzt.

Magyarországon is rengetegen lottóztak tavaly, és voltak olyan szerencsések, akik több milliárd forintot vihettek haza. A hatos lottón valaki pont tavaly karácsonykor zsebelhette be a rekordnyereményt, ami 3,165 milliárd forint volt.

Az ötöslottón két fogadó 1,5 milliárd, egy további szerencsés pedig közel 3 milliárd forintos összeget vihetett haza.

Rengeteg történetet lehet hallani arról, hogy a nyertesek nem tudják beosztani a hirtelen jött nagy nyereményt, és elég hamar elköltik az egészet.

Nem rég a 24.hu a LadBible nevű lapra hivatkozva  számolt be arról a 24 éves lottónyertesről, aki abszolút nem akar ebben a hibába esni. Érdekesség, hogy a feleségével havonta csak egy szelvényt adnak fel, de mégis sikerült nyerniük.

A férfi először elkezdte rendezni a hiteleit, amiből elég sok volt, majd a megmaradt 5 millió dollárt ingatlanba, valamint értékpapírokba fektette. Mivel pénzügyi végzettsége van, így jól tudta, hogyan ossza fel okosan a nyereményt.

A család büszke volt a 24 éves fiúra, hogy így forgatja meg a pénzét, majd mindenki elkezdte neki benyújtani a számlát, hogy milyen adósságot rendezzen ki, sőt, még egy családi nyaralást is össze akartak hozni.

A lottónyertes mondta, hogy kivan zárva, hogy ilyenekre kezdje el szórni a nyereményt, mert pont így lehet semmi perc alatt elverni. Most hatalmos mosolyszünet van a 24 éves fiú és családja között, de az internet népe mégis neki adott igazat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás