promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnyerte a lottót, szájfájást kapott az állandó vigyorgástól
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Levonható tanulságként, hogy talán mégiscsak jobb szegénynek maradni?

Az angol Carla Shaw 30 ezer fontot nyert a lottón, és ez a 12,5 millió forintnak megfelelő összeg még a szigetországban is szép summának számít. Egyetlen mellékhatása volt csupán: a szerencsés hölgy szájfájást kapott a rengeteg mosolygástól.

Fotó: Carla Shaw

A Mildenhallban (Kelet-Angliában) élő kétgyermekes anyuka a csekk átvételekor csupán ennyit mondott:

„Igen! Ez fantasztikus, totál fantasztikus! Nagyon köszönöm!”

Valljuk be, nem ezek a legszellemesebb mondatok, de a lényeg úgyis a pénzen és ez elégedett lottózó büszke mosolyán van. Carla ráadásul azon többség közé tartozik, akik korábban még semmit sem nyertek szerencsejátékon, ezért magát nem is tartja a szerencse fiának.

Valóban nem az, hiszen a csekk átvételekor már érezte, hogy gond van, és idővel tényleg elviselhetetlen szájfájása lett a huzamosan erőltetett vigyorgástól. A 47 éves nő jelenleg kicsit el van keseredve, mert fogalma sincs, mikor jön teljesen rendbe.

Carla egyébként nemrég hozzáment a gyerekkori szerelméhez, és most egy jó kis utazást terveznek a váratlanul ölükbe hullott pénzből.

„15 évesen Matt volt a barátom, de aztán eltávolodtunk egymástól. Négy évvel ezelőtt újra találkoztunk, és októberben összeházasodtunk. Most pedig nászútra is elmehetünk! Nagyon szeretnék eljutni a Maldív-szigetekre, ez mindenképpen egy opció a jövőre nézve”

– áradozott a hölgy, akinek mégiscsak a legjobbkor kedvezett a szerencse. Elmondása szerint az esküvője napja óta nem volt olyan boldog, mint a nyeremény átvételekor – leszámítva persze a bosszantó szájfájást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás