promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan a nap vesztese: a nő, aki autószőnyeget vett a férjének
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szülinapi meglepetésnek szánta, jó sokat fizetett érte, aztán elfért a markában.

A 40 éves Hedge Burley a férje születésnapjára nem túl eredeti, viszont tényleg hasznos ajándékot ötlött ki. Mivel mindketten megszállott rajongói a kocsiknak, ezért a hölgy autószőnyeget választott meglepetésnek.

Fotó: Hedge Burley

Meg is rendelt egy tetszetős szettet 245 fontért (vagyis 100 ezer forintért), amikor azonban az áru megérkezett, a háromgyerekes anyuka azt sem tudta, hogy sírjon vagy nevessen rajta. Az autószőnyegek ugyanis pontosan akkorák voltak, amekkorának a monitoron látszódtak.

A feleség azt remélte, hogy a termék szuperül illeszkedik majd az 1986-os, féltve őrzött Ford Cosworth autójukba, de a nagyjából 2×2 centiméteres darabkák erre nyilvánvalóan alkalmatlanok voltak.

„Rákerestem a Ford autószőnyegekre, és találtam egy weboldalt, amely pontosan olyan terméket kínált, amilyet szerettem volna. Buta módon meg is vettem 245 fontért, azt gondolva, hogy normál méretűek. Annyi pénzért már lehettek volna megfelelőek”

– elevenítette fel a történteket Hedge. Amikor a küldemény megérkezett, és a lánya behozta neki, a csomag teljesen üresnek tűnt. Persze kibontotta, és onnantól kezdve 20 percen keresztül hol sírt, hol nevetett.

„A fiam ugyanúgy ledöbbent, mint én, de aztán nevetett, és azt mondta, hogy ezért nem kellene internetezniük az öregeknek. Tényleg őrület, hogy valaki vette a fáradságot, és elkészítette ezeket a pici szőnyegeket. Ez a tapasztalat megerősítette bennem az elhatározást, hogy sohase vásároljak semmit online”

– kesergett a feleség. Öröm az ürömben, hogy a férj is vette a lapot, és inkább jót nevetett a peches eseten. Felvették a kapcsolatot az eladóval, de a weboldal akkor már nem volt aktív.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás