promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
IKEA-bútorok összeszereléséből csinált vagyont egy munka nélkül maradt férfi
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tudtad, hogy tízből kilenc otthoni barkácsolás katasztrofális eredménnyel zárul?

Waz Mahmood a London északi részén lévő Redbridge-ben él, és a koronavírus-járvány alatt vesztette el a munkáját. De nem esett kétségbe, hanem keresett egy piaci rést, és remek új foglalkozást talált magának. Ráadásul nem kellett más hozzá, mint egy akkus fúró-csavarozó és egy imbuszkulcs.

A rutinosabb vásárlók már alighanem rájöttek, hogy a férfi bútor-összeszerelő lett. Korábban ő maga sem gondolta volna, milyen remekül meg lehet élni mások lustaságából és ügyetlenségéből, de az üzlet bejött. Waz már félezer IKEA-bútort rakott össze másoknak, és esze ágában sincs állást változtatni – írja a Mirror.

Egy felmérés szerint az otthoni összeszerelések 90 százaléka katasztrófával végződik, szóval most vállon veregetheti magát, akinek probléma nélkül sikerül összerakni egy Askvoll komódot vagy egy Grälviken kanapét.

Waz az építőiparban melózott, így kézenfekvő volt, hogy marad a szerelés mellett. Nincs számára lehetetlen,

egy alkalommal 260 kilométert vezetett, hogy összecsavarozzon egy ruhásszekrényt.

Kezdőként rögtön egy íróasztalt, egy ágyat és egy fiókos szekrényt kellett összepakolnia. Bár fogalma sem volt róla, hogyan fogjon neki, a fizetségként felkínált 100 font elegendő ösztönzőnek bizonyult számára.

„Az ágy kicsit aggasztott, ezért előző este még egy YouTube-videót is megnéztem róla, ami átvezetett az IKEA weboldalára. Nem akartam kiszállni a helyszínre, és ott lebőgni”

– emlékezett vissza az indulásra a 31 éves fiatalember, akinek akkor végül 8 órájába telt mindennel végezni. Ma már nagyjából 20 fontos (8000 forintos) órabér jön ki neki a szerelésért, amiből elég jól meg tudnak élni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás