promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez sokkolta le Magyarországon az ausztrál férfit, zseniálisak a videói
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezektől a meglepetés videóktól te is jobban fogod használni a magyart.

Bizony nagyon kevesen vannak a Földkerekségen, akik önszántukból magyarul kezdenek el tanulni, és annyira kitartóak maradnak az elképzeléseikhez, hogy meg is taulják az adott nyelven. Olyan ember pedig tényleg csak néhány akad, aki olyan magas szintre emeli a nyelv megtanulásának játékát mint Ausztrál Tom, aki elképesztő videókkal örvendeztette meg a YouTube-ot. Ahogy mottójában is írja, az egyetlen ausztrál, aki magyarul tanul. És valószínűleg ez igaz is. Eredeti neve Tom Champion, de Magyarországon lett híres Youtubber, a videói pedig tízezreket (néhol százezreket) vettek le a lábukról, miközben igazi magyar popkulturális csúcsteljesítmények, a szavak játékának egyvelege,

de humora is van, miközben egy rakat kulturális vívmányunkról is szó esik a videókban. Szóval igazi meglepetés minden egyes videója.

Korábban több interjút is adott már, és sokszor magyarul adta ezeket. Nincsenek magyar felmenői, mégis ő a világon a legismertebb ausztrál, aki úgy bírja a magyar nyelvet, mint kevesen. Mindenre van valami kis nyelvi játéka, és imád tanulni. Tomnak van nyelvérzéke, a magyart pedig úgy ismerte meg, hogy a nyleviskolában hallgatta a magyarokat, ahogy egymás között beszélnek, és aztán belekeverdett egy kis szerelmi sztori is a történetbe. 

Megtaláljátok a videóit a YouTube-on is IDE kattintva, és ne lepődjetek meg tényleg, ha olyan ízes magyar szavakat fogtok hallani tőle, amelyeket ti nem nagyon használtok a mindennapokban, pedig tényleg igazán zseniális kifejezések. Ebben a vieóban például arról beszél, hogy mi az a pár magyar dolog, ami sokkolta őt az adott héten. De több videóban is kitér arra, hogy a magyar nyelv hogy változtatta meg az életét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás