promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keveházi Lili utolsó fotója a TV2 eddig valaha volt legpikánsabb képe: egyetlen élő állat takarja feszes cicijeit, szorosan öleli magához őket a kiesett híresség
Borítókép:  TV2 Play - NMTH
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Next Top Model Hungary legfiatalabb versenyzője az évad legvadabb fotóját hozta, egy veszélyes vadállat volt a segítségére abban, hogy intim testrészeit elrejtse.

Sok idő kihagyása után ismét képernyőre került a TV2 egyik népszerű, ám éppen emiatt igen vitatott műsora: a Next Top Model Hungary. A csatornát nem ritkán érték már olyan vádak, hogy a nézettségért esetleg nem egészen korrekt módon bánik a műsorai szereplőivel, ez az évad is bőven okozott kellemetlen pillanatot a nézőknek és rengeteg platformon lehetett olvasni a szereplőket sajnáló (vagy éppen szidó) kommenteket.

Igazi botrányműsorról van szó: sokan megjátszással vádolták Ördög Nórát, aki a szereplők felfokozott érzelmi állapotára hatva szeretne még több és szívszaggatóbb reakciót kicsikarni a nézettség érdekében, Kajdi Csaba is éppen ezt nehezményezte.

Aztán ott van az is, hogy a szereplőket sokszor milyen lehetetlenül nehéz feladatok elé állítják, gyakran úgy, hogy pontosan tudják, az adott lánynak az a konkrét helyzet milyen megterhelő lesz érzelmileg. Drámából Keveházi Lilinek is kijutott, aki egyszer már kiesett a Next Top Model Hungaryből, amikor egy táncos próbatételen nem tudta kihozni magából a maximumot. Ám a zsűrin látszott, hogy nem biztosak a döntésükbe és hosszas tanakodás után Lilit végül visszavették a versenybe, helyette egy másik lányt kiejtve.

Most azonban úgy tűnik, hogy sajnos Lili második esélyének is a végére ért és el kellett hagynia a versenyt. A legfiatalabb versenyző volt, aki kipróbálta magát a műsorban, ráadásul amit sokan könnyebbségnek gondolnak, az nehezítés is volt: egy híresség lányaként még inkább azt gondolta, hogy jól kell teljesítenie, nem szeretett volna ugyanis Keveházi Gábor árnyékában elbújni, vagy felhasználni édesapja ismertségét.

A lány nagyon szimpatikus volt mindenkinek, Tomán Szabina is bájosan anyáskodott felette, azonban hiába az eltökéltség és a hivatástudat, sajnos Keveházi Lili kiesett. A versenytársai közül is többen sajnálták, igazán csupaszív lány volt, aki nem gyakran került konfliktusba, végül mégsem ő állhatott a dobogó legfelső fokára.

Nekem személyes kedvencem volt ő, egyik ultradögös képét, mely az utolsó elkészült felvételek között volt, ide kattintva nézheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás