promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sírva telefonált haza Ördög Nóra, kimenekült az utcára az Ázsia expressz riadt stábja a hatalmas földrengések miatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 is megszólalt a tajvani földrengésekről, Ördög Nóra katasztrófafilmekbe illő képsorokat közölt az oldalán.

Az Ázsia Expressz idei évadát még most is forgatják Tajvanban, de néhány nap múlva már jön haza a stáb. Ezt biztos mindenki nagyon várja már, mert a napokban is több földrengés rázta meg a térséget, Ördög Nóra és a csapat pedig komolyan megijedt. A TV2 műsorvezetője egymás után kapta az elnöki vészjelzéseket a telefonjára, mert 5,4, 5,5, illetve 6,1-es erősségű földrengés érte el Tajvant.

Az amerikai földtani intézet által mért, legerősebb rengés helyi idő szerint hajnali fél 3 körül történt, majd percekkel később egy 6,0-ás erősségű követte. A hatóságok szerint még nem érkezett jelentés áldozatokról, és a helyiek is teljesen nyugodtak maradtak, de az Ázsia Expressz stábja nagyon megijedt, és többször is felriadtak az éjszaka.

Azt nem tudni, hogy a versenyzők mennyit érzékeltek az egészből, valószínűleg elég sokat, ha Ördög Nóra szállásán is recsegtek-ropogtak a falak. A műsorvezető sírva telefonált haza a családjához, hogy közölje, jól vannak, de kicsit fél. Nánási Pál és közös gyermekük is azt kérte a családanyától, hogy nagyon vigyázzon magára.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a keddi Digital-Media Hungary konferencián bejelentette, hogy 2-3 nap múlva fejeződnek be az Ázsia Expressz 5. évadának forgatási munkálatai. Kitért a földrengésekre is, és ezzel kapcsolatban közölte, hogy a stáb jól van, senkinek sem esett baja. A TV2 még a földrengések előtt rögzített egy videót, amiben Ördög Nóra nagy bejelentést tett, de minden bizonnyal most nagyobb lesz a nézettsége annak, amit a műsorvezető a saját oldalára töltött fel a rengések éjszakáján.


Ördög Nóra videója ott kezdődik, hogy ülnek a stábtagokkal az étteremben késő este, és kapja a telefonjára az elnöki vészjelzést. Nem tudják, hogy kimenjenek-e, vagy maradjanak bent az étteremben. Aztán ugrunk egyet, Nóra már a hotelben van, és arra riad fel, hogy hatalmas rengés rázza meg az épületet. Ahogy viszi körbe a kamerát, mutatja, hogy milyen ijesztő hangokat adnak ki a falak.

Aztán végül az egész stáb kiment az utcára, és onnan telefonált haza sírva, hogy közölje a családjával, jól van. Ördög Nóra videója valóban nagyon ijesztő, akár egy katasztrófafilmbe is beleillene.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás