promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai videót közölt Ördög Nóra, tényleg nagy a baj és részesei most ennek ők is a forgatáson
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot) / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra megdöbbentő felvételeket közölt.

A fél ország már repesve vár arra, ami majd következik a TV2-n, hiszen újra jön a csatorna egy ik csúcsprodukciója, amelyet rengetegen imádtak. Az Ázsia Expressz felvételei pedig már zajlanak. Korábban arról is beszámoltunk, hogy Ördög Nóra utazása előtt már nagyon tapasztaltan készült fel az új évadra, hiszen ez már az ötödik Ázsia Expressz lesz, tudja a csinos műsorvezető, hogy mire van feltétlenül szüksége majd a napi rutin során.

A műsor amúgy ismét sztárparádé lesz, többek között Krausz Gábor és Mikes Anna is részt vesz benne, és sok rajongó már nagyon várja, hogy mit fognak együtt alkotni a szerelmesek, akiknek a kapcsolatára már a fél ország figyelt korábban a Dancing with The Stars-ban is. A nézők szeme láttára bontakozott ki a kapcsolatuk, és az Ázsia Expresszben biztos, hogy rengeteg érdekességet fogunk majd megtudni róluk, kettőjükről.

Itt a teljes lista, hogy kik szerepelnek majd pontosan a műsorban ebben az évadban Krausz Gábor és Mikes Anna mellett.

De mi történ most Ördög Nórával?

Az új műsor részben a Fülöp-szigeteken forog, és a stábnak, így Ördög Nórának is nem mindennapi nehézségekkel kell megküzdeni a helyszínen. Most éppen egy erdőtűz miatt kellett módosítani a versenyt, a biztonságiak is visszarendelték a forgatócsoportokat a helyszínről, ahol tényleg nagy volt a baj és a riadalom.

A műsorvezető a beszámolóban meg is mutatta a helyszínt, illetve elmondta, hogy pontosan mi történt a helyszínen.

Mint hozzátette, a stábor is nagyon megrázta az eset.

Íme a videó a helyszínről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás