promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tomán Szabina elárulta meghitt húsvétja részleteit, a Next Top Model Hungary szigorú bírája nem aprózza el az ünneplést
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vele tölti Tomán Szabina a húsvétot, nagy reformokat vezetett be.

Tomán Szabina Magyarország egyik legismertebb nője - a Cápák között befektetőjét mostanában a Next Top Model Hungary zsűritagjaként láthatják a nézők a képernyőn. Szabina nem csak sikeres üzletember, hanem rendkívül csinos hölgy is - és most azt is elárulta, milyen diétával tartja formában magát a húsvéti ünnepek alatt.

Tomán Szabina és kislánya igazán élvezik a húsvétot, közösen sütnek, főznek, és gyönyörű tojásokat festenek. Bár talán meglepő, de a diétájáról híres Szabina is ugyanúgy ünnepli a tavasz ünnepét, mint bárki más. Reggel sonkát esznek, tojást festenek, csokoládé nyuszit rejtve a lányuknak, és némi édességet is megkóstolnak.

Tomán Szabina a kislánya születése után kezdett fogyni, és a fehérjediéta segítségével sikerült megőriznie egészségét, jókedvét és energiáját. A siker motiválta, hogy saját diétás rendszert hozzon létre, így a Toman Diet egyre népszerűbbé vált és már országszerte elérhető.

Szabina saját honlapján részletesen is beszámolt a húsvét alatt is követett étkezési elveiről.  A fehérjediéta alapja a magas fehérjetartalmú diétás ételek fogyasztása, és szerinte az ünnepi időszakban is találhatunk bőven olyan fogásokat, amelyek megfelelnek a diéta szabályainak. A húsvét egyik kiemelkedő étele a tojás, amelyet a fehérjediétában is fogyaszthatunk. A húsvéti étkezések gyakori elemei közé tartoznak a bárány, a sonka és a tojás - ezekből egyedül a bárány nem fér bele Szabina diétás rendszerébe. 

Az étkezésekhez mindig tálal zöldségeket, salátákat és egészséges szénhidrátokat, mert fontosnak tartja, hogy a kislánya minden szükséges tápanyaghoz hozzájusson. Szabina a gyerekkorából is szép emlékeket őriz a húsvétról: számára ez az egyik legemlékezetesebb gyerekkori ünnep, ahol imádta a nagymamája friss sültjeit, a finom sonkát és a szórakoztató játékokat. Ezeket az élményeket igyekszik lánya számára is biztosítani, és az ünnepek alatt kerülni a modern életmódot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás