promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Tomán Szabina titka, most tiszta vizet öntött a pohárba a Cápák között üzletasszonya
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokáig titkolta a dolgot, de most mindent elárult Tomán Szabina.

Tomán Szabina annak idején sikeres modellből lett még sikeresebb üzletasszony, aki még a Cápák között című műsorban is helyet kapott a befektetők között Cápaként. Sokan akkor figyeltek fel rá először, mikor összejött a híres producerrel, Árpa Attilával, akivel 2005-től egészen 2016-ig voltak házasok, és közben született egy közös gyermekük – az egykori szerelmesek állítólag máig nagyon jó kapcsolatot ápolnak.

Tomán Szabinára az Árpa Attilával való válása után ismét rátalált a szerelem, egy üzletemberrel házasodott össze még évekkel ezelőtt, vele is született egy közös gyermekük. Nagyon boldog házasságban élnek, de az üzletasszony hiányolta, hogy nem volt templomi esküvőjük, ezért úgy döntöttek, hogy idén megtartják – sőt, titokban már meg is tartották pár héttel ezelőtt, de csak most derült ki.

2023. május 27-én házasodott össze Tomán Szabina a szerelmével, akivel hivatalosan már több éve házasok, de most a templomban is kimondták a boldogító igent.

Nem véletlenül esett erre a dátumra a választás, ugyanis Tomán Szabina a páratlan számokban hisz, ezért az év, a hónap, illetve a nap is páratlan lett, mikor kiválasztották a különleges napot – eddig általában szerencsét hoztak neki a páratlan számok, és ez most is így volt.

Az esemény csodálatosan telt, nem is lehetett volna tökéletesebb, nagyon megható volt Tomán Szabinának és a férjének is a pillanat, mikor a templomban is egybekeltek a gyermekeik társaságában. A ceremónián elvileg 126 vendég volt, a költségeket pedig próbálták normális keretek között tartani.

Itt lehet megnézni egy különleges videót Tomán Szabináék egyházi esküvőjéről, ami valóban csodaszép volt a felvételek alapján:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás