promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tomán Szabina Árpa Attiláról vallott, őszintén kitárulkozott a Cápák között üzletasszonya
Borítókép:  youtube.com/Kadarkai Endre (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tomán Szabina így áll most Árpa Attilával.

Magyarország egyik kedvenc televíziós műsora az RTL-en futó Cápák között, amiben különböző befektetési ötleteket hoznak az emberek, az ismert és vagyonos vállalkozók pedig eldönthetik, hogy beszállnak-e az adott projektbe, vagy sem. A visszajelzések alapján a nézők egyértelmű kedvence Balogh Levente mellett Tomán Szabina, az egykori modell, aki sokáig a híres producer, Árpa Attila felesége volt, és van is egy közös lányuk.

Tomán Szabina nem sűrűn nyilatkozik a magánéletéről, de amikor igen, akkor általában mindig szóba kerül az exférje, Árpa Attila is, hiszen mindenkit az érdekel, hogy a válás után hogyan tudják megoldani a 16 éves gyermekük nevelését, és egyáltalán milyen jelenleg a kapcsolatuk. Az üzletasszony most őszintén beszélt erről, igazán ritka, hogy ennyire beengedi a nyilvánosságot a családi életébe.

Kiderült, hogy Tomán Szabina még mindig kifejezetten remek kapcsolatot ápol egykori szerelmével, Árpa Attilával, akivel próbálják közösen nevelni a lányukat, és nyugodtan felhívják egymást, ha éppen elakadnak egy-egy szülői feladatnál, döntésnél, és tanácsra van szükségük.

A Cápák között sztárja úgy gondolja, hogy nagyban függ az édesapa jelenlététől is egy lánygyermek női mivoltának kiteljesedése, egyebek között ezért is kiemelten fontos számára, hogy jó legyen a kapcsolat közte és Árpa Attila között – aki amúgy még mindig meghatározó része az életének, és ez valószínűleg így is marad, mivel Tomán Szabina szerint a közös gyermek egy olyan kötelék, ami örökre összeköti őket.

Itt lehet megtekinteni a teljes beszélgetést a kétgyermekes Tomán Szabinával, aki arról is beszélt, hogy élete legszebb pillanatai voltak, mikor megszülettek a lányai:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás