promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
5 vármegyére már kiadták a figyelmeztetést, rohamléptekkel közeledik - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció / Sergei Bulkin/TASS
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdemes figyelni erre, ilyen változás jön az időjárásban.

Az elmúlt időszakban változatos időjárásban lehetett részünk, miközben nagyon sok helyen napsütötte táj, és meglehetősen jó idő fogatta a lakosokat Magyarországon, addig bizony sok helyen tapasztalhattunk záporokat és zivatarokat is. A csapadék mennyisége pedig nem egyenlő mértékben oszlott el, valahol, az ország egyes részeiben jóval több esett le, míg máshol csupán egy kis ízelítőt kaptunk a záporokból és zivatarokból.

Aki a HungaroMet oldalán szemmel követi a figyelmeztető előrejelzéseket, jó előre tájékozódhat arról, hogy az aktuális előrejelzések szerint milyen idő várható majd az ország egyes részeiben. A sárga jelzések, a vármegyékre mutató jelzések figyelmeztetnek bennünket.

Most öt vármegyére érkezett figyelmeztetés.

Hogy melyik ez az öt vármegye?

Borod-Abaúj-Zemplén vármegye

Győr-Moson-Sopron vármegye

Komárom-Esztergom vármegye

Nógrád vármegye

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye

A HungaroMet oldalán pedig azt lehet olvasni:

"Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat!"

A HungaroMet videós előrejelzésében láthatjátok azt is, hogy a következő hét első napjaiban milyen időben lehet majd részünk az ország egyes részein, hol jöhet majd még most csapadék, hol nagyobb a záporok és zivatarok kialakulásának esélye, és azt is láthatjátok, hogy az egyes országrészekben a hét első napjaiban milyen csúcshőmérsékleteket lehet majd mérni.

Érdemes tehát tájékozódni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás