promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
58 évesen levetkőzött a Gladiátor-film csodálatos Lucillája, Russell Crowe örök védelmezője
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pikáns fotókat közölt a gyönyörű színésznő.

Az Alien alkotója, Ridley Scott monumentálisan lenyűgöző történelmi víziója, a Gladiátor-film minden idők egyik legjobb, történelmi ihletettségű filmje. A sztori lenyűgöző, és még annak ellenére a történelmi film kedvelők nagy közössége is imádja, hogy rengeteg hibája van. Igazából a történelemmel csak úgy bánik, hogy a szereplők és a helyszínek valósak lehetnek, miközben egy elképesztő dráma bontakozik ki, a mai kor mércéivel és hagyományaival.

Russell Crowe számára a szerep igazi áttörés volt, igazi szupersztár lett a film után. Az alkotásnak pedig nem is olyan sok idő múlva érkezik egy folytatása is, amelyre már milliók kíváncsiak világszerte.

A Lucillát alakító színésznő, Connie Nielsen dán színésznő rengeteg csúcsprodukcióban részt vett az évek alatt. Többek között szerepelt Az ördög ügyvédje című alkotásban is, itt a legendás Al Pacino, Keanu Reeves és a csodálatos Charlize Theron társaságában hódította meg a mozikat. Később pedig szerepelt a Wonder Woman-filmekben is, illetve így Az Igazság Ligája című alkotásokban is.

Kevesen tudják, de a dán színésznő gyerekkorában mormon nevelést kapott. És miközben meghódította a világot, igazi nyelvzseni lett, az anyanyelvén, a dánon kívül természetesen beszél angolul is. Ám még ezek mellé megtanult jó pár európai nyelvet is, így anyanyelvi szinten beszél franciául, németül, norvégul, olasul, spanyolul és svédül is.

Dániából indulva hódította meg a világot, több évet élt Párizsban és Rómában is, miközben a helyi egyetemekre is járt. Eközben pedig modellkedett, és közben színészkedett is. Kezdetben rengeteg francia nyelvű filmben tűnt fel.

Az ördög ügyvédje hozta meg az igazi áttörést, ezek után figyeltek fel rá sokkal jobban a szakmában.

A színésznő rengeteg pikáns képet is megoszt az oldalán, az egyik legújabb IDE kattintva érhető el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás