promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friss fotó, 60 éves a Jóbarátok Monicája, felismerhetetlen lett az arca
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most Courteney Cox, akibe egykor magyarok ezrei voltak szerelmesek.

A Jóbarátok sorozat a világtörténelem egyik legikonikusabb szériája, generációk és generációk látják még ma is a tévében, illetve a különböző streaming platformokon. A fénye az idő múlásával is megmarad, az utóbbi időben pedig egy nagyon szomorú hír is jött a rajongóknak, hiszen Chandler, azaz Matthew Perry elhunyt. A régi szereplők pedig rengeteget változtak az évek alatt, közülük elsősorban Jennifer Aniston az, akivel naprakészen is találkozhatunk, hiszen az elmúlt években is számtalan filmben szerepelt. Többek között Adam Sandlerrel a Netflix egyik legnagyobb dobásában, a Gyagyás gyilkosság második részében.

A színésznő kapcsán pedig az elmúlt években folyamatosan napirenden volt az a téma is, hogy újra összejött egykori férjével, Brad Pittel, ám a pletykák mindig hamisnak bizonyultak, annak ellenére, hogy tényleg rendkívül jól megértik egymást a való életben, így pedig félrevezetők lehetnek azok a fotók, amelyek kettőjük közös találkozásairól készülnek.

De mi történt Monicával, azaz Courteney Cox-szal?

Courteney Coxot az utóbbi időben bírálatok érték megjelenése miatt, egyesek szerint túl soványnak látszik, és az állítólagos plasztikai beavatkozások eredményeként jelentősen megváltozott arca miatt. Ez a változás különösen feltűnő, ha a Jóbarátok szériában megismert karakterével hasonlítjuk össze, bár figyelembe kell venni, hogy a sorozat befejezése óta már 20 év is eltelt.

Courteney Cox azonban nem tűnt el, fent van szinte minden létező közösségi oldalon, így a rajongók tudhatják, hogy él, éppen hol tölti a szabadidejét, és mivel foglalatoskodik. Ám azok számára, akik csak ritkán találkoznak vele az interneten, tényleg meglepő lehet a változás.

Így néz ki most a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás