promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friss fotó, az 56 éves Nicole Kidman arcát már nem ismered fel
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció (Mint a villám, 1990)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most az ikonikus filmekben játszó színésznő, Nicole Kidman.​

Nicole Kidman továbbra is az álomgyár egyik legelragadóbb színésznője, aki hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet. Kidman pályafutása során számos emlékezetes és sikeres filmben vállalt szerepet, köztük olyan neves alkotásokban, mint a Tágra zárt szemek misztikus világa, ahol Tom Cruise oldalán ragyogott, a Moulin Rouge!, a rejtélyes Másvilág, a művészeti képsorokkal büszkélkedő Órák, az egyedi stílusú és magával ragadó Dogville, vagy a könnyedebb hangvételű történelmi film, a Túl az Óperencián. No meg persze nem felejthetjük el a Mint a villám című autós filmet, amely a kilencvenes évek magával ragadó hangulatával büszkélkedhet. Minden megvan benne, ami annyira jellemezte a 20. század utolsó dekádját. De a színésznő manapság is játszik igazi csúcsprodukciókban, a Skyshowtime-on például kulcsszerepet játszik az egyik legjobb akciósorozatban, a Lioness-ben.

Kidman megjelenése mindig is ikonikus volt a filmvásznon, és szerepei révén gyakran jelenik meg emlékezetünkben egy-egy filmjelenet is.

Ugyanakkor, egy friss megjelenés talán árnyalja ezt a képet, mivel a színésznő egy olyan fotót osztott meg, amelyen szinte felismerhetetlen, annak ellenére, hogy az azonosításban segít a közösségi média profiljának neve. A színésznő az elmúlt időszakban nagyon megváltozott, nagyon sok követője már fel sem ismerte őt a legújabb képeken.

A kép megtekintésére közösségi média felületén nyílik lehetőség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás