promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb változás az időjárásban, készülhetünk a csapadékra ebben az országrészben
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elkövetkező napokban ilyen időre lehet számítani a mostani időjárás-előrejelzések szerint.

Az elmúlt időszakban meglehetősen jó időben volt részünk, ám megérkezett a változás is, és csapadékosra fordult az időjárás. Sokan pedig azonnal és gőzerővel kezdték nézni az időjárás-jelentéseket, hogy vajon ott, ahol ők laknak, ott fog-e esni az eső, vagy éppen száraz marad a talpuk alatt a föld. Az elmúlt napokban elképesztően sokan kattintottak időjárás-jelentésekre, mivel átalakulóban van az időjárás.

De mégis, mi várható majd most, ezek után?

Ám, ami most következik a hétvégén, az kicsit más lesz.

Csökken majd a csapadékgócok számossága, emelkedik a légnyomás, és a HungaroMet előrejelzései szerint szombaton már csak elvétve alakulhat ki zápor vagy zivatar. Vékonyodik, így pedig csökken a felhőzet felettünk. És ez azt is jelenti, hogy szombaton bizony már sok napsütésre is számíthatunk, miközben az átlagosnál egy kicsit melegebb is lesz.

Szombaton meglehetősen magas csúcshőmérsékletre számíthatunk.

Ám a meteorológusok már azt is megmutatták, hogy a jövő hét folyamán mikor jöhet a folytatás, mely napon jöhetnek frontrendszerek Magyarországra. A HungaroMet térképen láthatjátok azt is, hogy egyelőre mit látunk ebből, mire készülhetünk majd fel, az ország egyes részeiben hány fokra lehet majd számítani a jövő hét elején.

Mindenkinek tartogat egy kis meglepetést a meteorológusok előrejelzése, érdemes megnézni a videót, hogy fel tudjunk készülni arra, ami majd vár ránk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás