promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erős Antónia Híradós felvételén röhög fél Magyarország, olyan dolgot mondott ami még 50 év múlva is ütni fog
Borítókép:  Youtube - ruhastory
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt nem láthattuk a Híradóban.

Minden kétséget kirázóan az RTL híradója az egyik legnézettebb műsor Magyarországon. A fél órás adás stabil része a műsornak már hosszú évek óta és az emberek szeretik benne a jól megszokott arcokat. Szellő István és Erős Antónia párosa már olyan összeszokott, hogy fél kézzel lehoznának bármilyen témát, éppen ezért imádják a nézők, ha valamelyikük esetleg véletlenül kiesik a szerepéből és meglátnak egy halovány mosolyt az arcukon. A szilveszteri tévéműsor egyik kedvelt része, hogy kulisszatitkokat mutatnak be a Híradóról és itt bizony elő szokott fordulni, hogy akár Erős Antónia, akár Szellő István nemhogy somolyog, hanem egyenesen elneveti magát.

De nem kell arra várnunk, hogy bakizzon a két híradós, ugyanis a nézők is szereik megteremteni a saját szórakozásukat és ehhez előszeretettel nyúlnak a Híradó adásaihoz. Most éppen Erős Antónia került a mesteri videóvágók kezei közé, akik olyan szavakat adtak a szájába, amit magától soha nem mondott volna. Nem szokatlan ez a fajta humor: akár egyetlen Híradó adásból is parádés dolgokat lehetne összevágni, itt azonban hozzáad a komikumhoz az, hogy több részből tették össze a vicces képsorokat, így Erős Antónia másodpercenként megváltozik, így már akkor is fogjuk a hasunkat, amikor még el sem jutottunk addig, hogy mit akar mondani.

A felvezetésből még mindig nem derül ki sok minden, de akkor sem kapcsolódik fel a villany az agyunkban, amikor kimondja, hogy egy nyugdíjas fut a busz után, majd jön a kegyelemdöfés és bevágnak egy videót, egy nyugdíjasról, aki egyetlen mondattal jellemzi a kialakult helyzetet. Manapság egyre divatosabbak a próbálj meg nem nevetni kezdetű kihívások, javasoljuk, hogy ne ennél a videónál kezdd, ugyanis bele fogsz bukni.

A remekül sikerült összevágást, melyből az 50 év múlva is poénos videó megszületett, itt tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás