promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erős Antónia bikinis képeitől azonnal berobbant a korai nyár, totális forróságot áraszt az 53 éves híradós
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erős Antónia bikiniben mutatta meg világbajnok alakját.

Erős Antónia neve teljesen összeforrt már az RTL Híradójával; nem csoda, hiszen 1998 óta dolgozik a csatornánál, vagyis már 26 éve Szellő István állandó partnereként láthatjuk őt a képernyőn. Sokak szerint nincs nála szebb magyar televíziós személyiség, és még 53 évesen is rengetegen rajonganak érte. Bizony, Erős Antónia már egy ideje az 50-esek táborát erősíti, de egyáltalán nem látszik rajta ez a kor.

A híradós a közösségi oldalára szokott posztolni képeket, és előfordul, hogy bikinis fotókat is megoszt a követőivel. A televíziós legtöbb posztja nagyon visszafogott, de persze megesik, hogy néha kirak egy-két bevállalósabb fotót is - a hódolói most is örülhetnek, ugyanis ismét olyan képeket rakott ki, amivel pillanatok alatt felforrósította a hangulatot.

A meteorológusok ugyan valóban azt mondták, hogy vasárnap berobban az áprilisi nyár, de mondhatjuk, hogy ezt a szokatlanul meleg időjárást akár Erős Antónia bikinis képei is okozhatták. A híradós most Thaiföldről jelentkezett be, ahol egy kajakos kiránduláson vett részt.

„Kajakoztunk főiskolás korunkban Kaposvár mellett a Deseda-tavon. Nem gondoltam volna, hogy kb. 30 évvel később kipróbálom ezt egy mangrove erdőben is És végre azt is megtudtuk, hogy hogyan nő az ananász”

- írta a képei mellé Erős Antónia.

A fotók alá nagyon sok bók és dicséret érkezett, ebből is látszik, hogy az emberek odáig vannak az 53 éves televíziós bombasztikus alakjától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás