promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lecserélték Erős Antóniát és Szellő Istvánt az RTL híradóban, a nézők nem hittek a szemüknek
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki megdöbbent, hogy rajtuk kívül mást is beengedtek a stúdióba. 

Néha napján előfordul, hogy szokatlan dolgok történnek a Híradóban. A bakik mellett leginkább szilveszterkor engednek a szerkesztők a gyeplőn, amikor olyan adást is hajlandóak elkészíteni, ami egy picit rendhagyó, vagy bevállalósabb. Így történt ez jó pár évvel ezelőtt is, mikor az RTL úgy döntött, hogy meginvitálja Pamkutyáékat, a híres youtuber testvérpárt, hogy vegyék át az uralmat Szellő Istvántól és Erős Antóniától a szerkesztőségben és a stúdióban. Igazán humoros adás kerekedett belőle, a fiúk pedig azóta sikeresebbek, mint valaha.

A Pamkutya néven elhíresült youtuberek különböző híres személyiségek, énekesek vagy sorozatok karaktereit utánozták korábban és parodizálták őket. A videóik szórakoztatóak és viccesek, és sokan élvezik ezt a fajta humort és kreativitást. A fiúk tehetsége és humorérzéke hozzájárult ahhoz, hogy népszerűvé váljanak a magyar YouTube közösségben.

A zenei paródiákat készítő Pamkutya munkásságában és történetében minden benne van, amit a YouTube-on lezajlott videós forradalomban szerettek az emberek, és az is, amit nem. A Despacito paródia minden létező magyar nézettségi rekordot megdöntött. 1-2 hét alatt, bőven 10 millió feletti indításig szárnyalt. Úgy tűnt, mintha egész Magyarország Pamkutyát nézett volna. Ami egyrészt nagyszerű fejlemény, hiszen két amatőr srác lenyomta az egész magyar szórakoztatóipart. Másrészt, ha már valamit ennyien néznek, akkor már nehéz rá úgy tekinteni, mint két srác kedves és ártalmatlan ökörködésére.

Népszerűségük az RTL Híradóig repítette őket, ahol öt évvel ezelőtt a szilveszteri különkiadásba kaptak meghívást. A fiúk lekövethették a műsor komplex és gondosan megtervezett elkészítésének folyamatát, amely magában foglalja a hírek gyűjtését, a riporterek munkáját, a szerkesztést és a műsorvezetést. A műsorvezetők már a kész anyagokat prezentálják a nézőknek. Ők a közvetítés központi szereplői, akik összefoglalják a legfontosabb híreket, interjúkat készítenek és további információkat nyújtanak a témákról. Ezt mind-mind megtehették az Osbáth fiúk, és bizonyára egy életre nem felejtik az élményt, ahogy mi sem:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás