promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL jól lejáratta magát a Szigetes riportjával, hihetetlen, hogy ez megtörténhetett
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL híradója jól benézett valamit a Sziget fesztivállal kapcsolatban.

Augusztus 10-én végre megnyitja kapuit Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye, a Sziget fesztivál, ahol idén olyan világsztárok lépnek fel, mint például Billie Eilish, az Imagine Dragons, David Guetta, Lorde, a Mumford & Sons, vagy Florence + The Machine - utóbbi az első nap legnagyobb szenzációja lesz.

Az idei fesztiválról természetesen a legnagyobb kereskedelmi csatornák híradói is beszámolnak, az RTL híradója például szerdán látogatott ki az Óbudai-szigetre, ahol tényleg már csak az utolsó simításokat végezték. A riport aztán le is ment rendesen a szerda esti híradóban, de ismét becsúszott egy kis hiba, ugyanis az RTL szerkesztője nem tudta eldönteni, hogy most mikor is kezdődik a Sziget.

Míg Erős Antónia helyesen olvasta a súgógépről, hogy csütörtökön lesz az első nap, a szalagcímre azt írták ki, hogy

„Ma kezdődik a Sziget”.

Vagyis az RTL híradójánál teljes képzavar volt arról, hogy végülis mikortól mehetnek a fesztiválozók bulizni a Szigetre, de a riport közben ők is észrevették, hogy valami nem stimmel, és gyorsan átírták a szalagcímet, hogy ott is helyes legyen.

A fesztiválon minden évben szokott lenni egy úgynevezett Sziget Beach, vagyis a Szigetelők Strandja, ahol a bulizók meg tudnak mártózni kicsit a Dunában, azonban idén a folyó magas vízállása miatt ez rendkívül veszélyes lenne, ezért ebben az évben nem engedélyezett a fürdőzés. A Hajógyári sziget környékén éppen csütörtökön tetőzik a vízállás, és hogy tényleg senki se merészkedjen be a Dunába, azt vízimentők fogják folyamatosan figyelni.

Az idei Sziget fesztivál zárónapja augusztus 15-e, kedd; ezen a napon fog fellépni többek között Billie Eilish is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás