promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányos baki csúszott az RTL híradójába, a műsorvezetők sem tudták, mi történik
Borítókép:  RTL/Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL Híradója egy kolosszális hiba miatt szakadt meg.

Az élő adásokban előfordul, hogy becsúsznak kisebb-nagyobb bakik, és ezalól a híradó sem kivétel. Mind az RTL, mind a TV2, mind a közmédia hírműsorában többször megesett már, hogy felmerült valami technikai hiba, vagy a műsorvezetőnek hirtelen tüsszentenie kellett, vagy hogy egy részeg riporter jelentkezett be az egyik fesztiválról. Az RTL híradójában tudomásunk szerint utoljára idén április 28-án volt egy kicsi baki, mikor Erős Antónia szavába a korán bejátszott zene vágott bele, aztán Szellő István arcán is látszott, hogy jól megmosolyogta a történteket, mielőtt rávágták a képet.

De történt egy ennél jóval nagyobb gond a stúdióban, amiről ugyancsak fentmaradt egy videó.


Az esti híradóban történt meg, hogy sötét maradt a stúdióban, nem villantak fel a lámpák, mikor elindult az élő adás. Az intro zenéje még rendesen elkezdődött, de a bevezető hírolvasást már világítás nélkül kellett felmondaniuk a műsorvezetőknek, mert egyszerűen nem kapcsolódtak fel a lámpák.

Persze most is szükség volt a hírolvasók profizmusára, Rábai Balázst nem lehetett kizökkenteni ezzel a bakival, amint lett világítás, rögtön köszöntötte a nézőket.

Az eset még 2017. március 26-án történt, de még mindig sokan visszanézik a legnagyobb videómegosztó oldalon, mert szeretik feleleveníti őket, hiszen semmi sem tökéletes; még a híradóban is lehetnek olykor-olykor problémák. Az áprilisi hiba óta nem történt hasonló az RTL háza táján, de a lámpabakis videó alatt találtok egy hosszabb összefoglalót az elmúlt évek legemlékezetesebb pillanataiból.


Ezek voltak az RTL, a TV2, és a közmédia legjobb bakijai, amik az elmúlt években becsúsztak az élő adások során:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás