promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erős Antónián röhög a fél ország, hihetetlenül vicces videó került ki a híradósról
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenkinek látnia kell ezt a felvételt Erős Antóniáról.

Erős Antónia már hosszú évek, évtizedek óta erősíti az RTL Híradó csapatát, Szellő Istvánnal együtt a magyar televíziózás egyik legikonikusabb párosának számítanak. A kommentek alapján vannak, akiket egyáltalán nem is érdekelnek a hírek, csupán azért kapcsolnak a csatornára, hogy láthassák a csinos hírességet – aki amúgy elképesztően szép kocsival jár, alábbi cikkünkben meg is mutatjuk a modellt:

Erős Antónia egy igazi profi, de persze nála is előfordul, hogy olykor-olykor bakizik egyet, hiszen ő is csak egy ember, hibázni pedig emberi dolog. Az ilyen extra mókás pillanatokról rengeteg videót lehet találni az interneten, mi is írtunk róluk cikket, de megesik, hogy olyan felvételek terjednek a híradósról, amik valójában nem történtek meg, mégis rendkívül jót lehet rajtuk nevetni – most is találtunk egy ilyet.

Felkerült nemrég egy nagyon vicces videó az internetre, amin azt láthatjuk, hogy Erős Antónia a szokásos komolysággal azt mondja a Híradóban, hogy:

„Alig 1,5 méter magas, de akár 60 km/órás sebességgel is képes futni a nyugdíjas a busz után.”

Majd a felvételen az elhangzott mondat után bevágják, ahogy egy nyugdíjas szitkozódva fut a busz után.

Természetesen nem valódi a videó, hiszen látni lehet, hogy csak részletekből vágták össze. Az is bizonyítja ezt, hogy Erős Antónia ruhája többször is megváltozik a felvételen, szóval valakinek direkt az volt a célja, hogy megnevettessen másokat ezzel a jól megszerkesztett poénnal – sikerrel járt, hiszen több ezren látták már a mindössze pár másodperces szösszenetet, és a visszajelzések alapján mindenki imádta.

Voltak olyan kommentelők, akik szerint pontosan az ilyen felvételek miatt találták ki az internetet, míg mások azt mondták, hogy az egész napjukat szebbé tette a videó. Aki kíváncsi rá, és szeretne egyet röhögni, az itt megtekintheti:

Aki szeretne még egy kicsit nevetni, az itt megnézhet egy nagyon vicces RTL Híradós bakiválogatást, amiben Erős Antónia és Szellő István is nagyot alkotnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás