promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan incidens zavarta meg az RTL élő híradóját, Szellő István lefagyott a stúdióban
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan személy rohant be az RTL stúdiójába.

Az élő adásokban gyakran történnek olyan bakik és váratlan incidensek, amikre senki sem tud felkészülni. Ilyenkor mutatkozik meg, hogy egy műsorvezető mennyire profin tudja kezelni az ilyen helyzeteket. Az RTL híradójában is sokszor volt rá példa, hogy valamilyen baki vagy hiba csúszott az élő adásba. A legnagyobb videómegosztó oldalon számos ilyen összeállítás érhető el, elég csak az alábbiba belenézni, amiben Szellő István és Erős Antónia legjobb bakijait szedték össze.


Persze vannak esetek, amikor a legprofibb műsorvezető sem tud hirtelen mit kezdeni a váratlan incidensekkel és közjátékokkal; például ha megjelenik egy olyan személy a stúdióban, akire aztán tényleg nem számít az ember. Ilyen eset volt az is, amikor Szellő István fia egyszer csak berohant a stúdióba, miközben ment az élő adás, és szólt az édesapjának, hogy éhes.

„Egyszer nagyon éhes voltam és adás közben rontottam be apához, melegszendvicset kérve. Később amikor már idősebb voltam, egy gyerekhíradóban olvastam be egy-két hírt, de rájöttem, jobb, ha hagyjuk ezt”

- meséli Szellő István 22 éves fia, Ádám az RTL.hu riportjában, amiben megnézhetjük, hogyan is telik a népszerű híradós egy napja.

Ádám eddig az Egyesült Államokban tanult, de már egy éve hazaköltözött, mert itthon szeretne további tapasztalatok szerezni. Szellő István éppen aznapra beszélt meg egy kávézást nagyfiával, mikor az RTL forgatott vele; felmerül a kérdés, hogy ha az ország egyik legismertebb arca bemegy egy vendéglátóhelyre, hogyan reagálnak az emberek. Ádám elmondása szerint sokszor összesúgnak, hogy "itt van Szellő, a híradós", de ez nem igen szokta zavarni - főleg amikor egy asztalfoglalásnál, ha jól kiemeli, hogy Szellő Ádám kér egy asztalt, néha hatásos szokott lenni.

„Aki egy ilyen szakmában dolgozik, kicsit hiúnak kell lennie, jól öltözöttnek és állandóan fittnek, mert csak igy képes arra a napi megújulásra, amiben is mindig része van”

- vette át a szót Szellő István, aki néhány érdekes sztorit is elmesél az alábbi videóban az RTL híradójával kapcsolatban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás