promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kabát Peti fütyköse gigantikus, és ezt még Sebestyén Balázs is elfogadta
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legalábbis abban egyetértett Sebestyén Balázs, hogy a Kabát Petié nagyobb, mint egy másik celebé.

Nem olyan rég fejeződött be a Gyertek át! című showműsor hatodik szezonja Magyarországon. A műsor eredeti változata 2013-ban indult az Egyesült Államokban Hollywood Game Night címmel. Ezután az RTL Klub is lecsapott rá, így az első évad el is indult 2013-ban a magyar csatornán.

A műsort rengetegen imádják a mai napig, ami el is nyerte kétszer a Televíziós Újságírók Díját a comedy show kategóriában. Sebestyén Balázs vezeti továbbra is a műsort, de hát a fő mozgatórugók továbbra is a sztárok és a celebek.

A nézők persze nem lehetnek felhőtlenül boldogok, mivel az új, vagyis a hatodik évadát már nem követhették a televízióban. Aki kíváncsi volt a showra, az csakis az RTL+ felületén érte el. Ugyebár a magyar csatorna igyekszik kibővíteni a fizetős tartalmait, ami még gyerekcipőben jár, de van benne potencia.

A sorozatok mellett például itt lehet követni élőben a Való Világ 11 eseményeit is.

A TikTok-ra persze olykor felkerül néhány jelenet a műsorból, ami igazán ki tudja égetni az emberek agyát, persze jó értelemben. Ilyen volt Kabát Péter és Frohner Fecó párbaja is, ami okozott vicces pillanatokat.

Sebestyén Balázs műsorvezető társának három dolgot kellett mondania, ami nagyobb neki, mint Fecónak. Itt sok dolog eszmébe juthatott volt a korábbi csatárnak, de ő rögtön rávágta, hogy a pöcse. Aztán még említett testrészeket, de Balázs elfogadta a választ.

Kabát Péternek azért még voltak poénos pillanatai – mondjuk azt hitte, hogy Star Wars V. rész – A Birodalom visszavág egy könyv. A dél-amerikai országokat ennél jóval könnyebben fel tudta sorolni.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás