promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Való Világ 11 bemutatja: A nemi szervek támadása – ennél bizarrabb kisfilmet nem fogsz látni a héten
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ 11-ben 18 karikás lett a biológia óra, de körülbelül erre számított mindenki.

Még messze vagyunk a Való Világ 11 végétől, de egyre izgalmasak párbajok fognak következni, mivel már csak tíz ember van bent az RTL luxusbörtönében. A legutóbbi összecsapáson VV Piros maradt alul VV Renivel szemben, nem is kicsivel. Előbbi nagyon magabiztosnak érezte magát, mivel már megnyert egy párbajt, de a nézők elvették tőle a bizalmat. A játékos ráadásul a piros kendőjét sem használta fel, amivel valaki mást küldhetett volna maga helyett a kiesés próbára – ezt VV Reni örökölte meg.

A rajongók VV Melinát és VV Krisztit tartják a legszimpatikusabb villalakóknak jelenleg. Persze ez nem azt jelenti, hogy ők is fogják megnyerni a 36 millió forintot. VV Sajti az utóbbi időben erősen visszaesett, de ő biztosan egy elég nagy szavazótábort tud megmozgatni, ha párbajra kerülne a sor.

A Való Világ 11-ben elkezdődött a technikum hete, így a játékosoknak újra be kellett ülniük az iskolapadba. Megjelentek a tanárok, akik stílusosan még évnyitót is tartottak.

Eljött az idő, hogy levetítsük mindenkinek a kisfilmet, amit úgy is nevezhetünk, hogy A nemi szervek támadása. Biológia órán az RTL luxusbörtönének lakói számot adtak arról, hogy mi mindent tanultak a férfi, illetve a női nemi szervről.

Bár ezt tanítják az iskolában is, de a játékosok egy 18 karikás videót csináltak belőle. VV Barna rögtön hozzátette, hogy merevedés közben nehezebben tud vizelni, vagy egyáltalán nem.

VV Sajti olyan bizarr kérdést is feltett, hogy igaz-e, hogy a férfiaknak a két tojása súrlódik egymáshoz, és így termelődik a sperma – a tanár persze rögtön hozzátette, hogy egyáltalán nem. Ennél jóval több információ volt, hogy VV Máriónak ananász ízű, Sajtinak – a nevéhez hűen – sajt ízű az ondója, ráadásul füstölt.

A Való Világban sokszor találkoztak a nemi szervek, ami VV Barnának volt köszönhető. Ő ugyebár behálózta VV Renit, VV Pirost, de még VV Anitával is huncutkodott kicsit.

Bár VV Reninek és VV Barnának is vannak szükségletei, de úgy néz ki a lány tud nemet is mondani. Pedig a Való Világ 11 dzsigolója próbálkozott, de a végén hoppon maradt. Nagy kérdés, hogy meddig fog így maradni ez az állapot. VV Pirosnak most már biztos érdekes otthon a tévében nézni ezeket a történéseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás