promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tuti megcsalási tippeket adtak a Való Világ lakói – valaki olyan fiúval kupakolt, akinek már rég menyasszonya volt
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Reni anno egy megcsalós sztorival kezdte a bemutatkozását a Való Világ 11-ben.

Zakatol a Való Világ 11-ik szériája, és élesedik a verseny, mivel már csak tíz ember van bent az RTL luxusbörtönében. Ahogy fogynak a játékosok, úgy kerül valaki egyre közelebb az elképesztő 36 millió forintos főnyereményhez. Azt jelenleg még képtelenség megjósolni, hogy a nézőknek ki lesz a legszimpatikusabb a végén.

Legutóbb egy elég meglepő párbaj bontakozott ki, mivel VV Reni és VV Piros nézett egymással farkasszemet. Utóbbi nagyon magabiztos volt, és még a piros kendőt sem használta fel, amivel valaki mást küldhetett volna maga helyett párbajozni. A Való Világ rajongói végül azonban úgy látták jónak, ha VV Renit küldik vissza az RTL luxusbörtönébe. A győztes lány végül a piros kendőt is megkapta, amit a vetélytársa nem használt fel.

A Való Világ 11-ben elkezdődött a technikum hete, így a játékosoknak újra be kellett ülniük az iskolapadba. Megjelentek a tanárok, és még évnyitót is tartottak. Közben kiderült, hogy VV Barna és VV Lissza eléggé rossz földrajzból. Előbbi például azt gondolta először, hogy New York az Egyesült Államok fővárosa. VV Reni testhezálló feladatot kapott, mert a szaporodásról kellett beszélnie.

Anno a konyhában gyűltek össze az RTL luxusbörtönének lakói, hogy a megcsalásról beszéljenek. VV Márió elmondta, hogy ha a telefonban kutakodunk, akkor nem azt kell megnézni, hogy esetleg egy pasi milyen csajokat nézeget, hanem azt, hogy a legjobb barátjával mit beszélget, mivel abból minden ki fog derülni.

VV Sajti elmesélte, hogy van egy barátja, aki nem tud lemondani a csajozásról, így lány nevek helyett fiúneveket ír be – hát, ez is egy megcsalási praktika. VV Sajti közben ügyel arra, hogy ne kerüljön elő a régi énje, vagyis hogy ne bújjon ágyba senkivel a showban. 

A legpikánsabb megcsalós sztorikat anno azonban VV Reni osztotta meg. Ő úgy állt bosszút a pasiján, aki megcsalta, hogy lefeküdt az egyik haverjával, és amíg aludt, csinált egy közös képet, amit aztán elküldött a barátjának.

Mivel nehezen mond nemet a hancúrozásra, így anno egy olyan fiút is elcsábított, akinek menyasszonya volt:

„Legutóbb az edzőteremben kinéztem magamnak egy srácot. Direkt úgy nyújtottam, hogy félreérthető legyen. Bementem az öltözőbe, öt perc múlva már faltuk egymást. Menyasszonya volt, de csak volt”

- mesélte VV Reni anno a bemutatkozásában.

Jelenleg persze mindenki arra kíváncsi, hogy lesz-e még valami közte, és VV Barna között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás