promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Pirost kegyetlenül megfűrészelték hátulról, Zalatnay Cini fenekét is elkapták Dubajban
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

2023 első hetében sem unatkoztunk a Promotions.hu-n. Lássuk tehát a legolvasottabb cikkeket! 

A Való Világ jelenlegi szériája csakúgy dúskál a pikáns jelenetekben. VV Barna ezúttal nem VV Renit hódította meg, hanem VV Pirost, a szőke szépséget, méghozzá a paplan alatt. Előbbi lány kezd belezúgni Barnába, azonban VV Piros is megkedvelte közben a barna hajú fiút. A pajzán videót alábbi cikkünkre kattintva tudod megtekinteni.

Jolly, a nótakirály a Szerencsekerékben tűnt fel ezúttal, ahol sajnos bakizott egyet. Az "Éj-mélyből fölzengő, száncsengő" nevezetű feladványt kellett volna Jollynak megfejteni, azonban ő egymás után, sorozatban mondta be a rossz megfejtéseket. Kattints, ha megnéznéd a kínos videót.

Herceg Erika csakúgy berobbant idént az X-faktor műsorának köszönhetően a magyar bulváréletbe. Előkerestünk egy elfeledett videót Erikáról, ahol épp egy pikáns tartalmú férfimagazinnak vetkőzik le. Az egyperces videó nagyot ment Oroszországban és Ukrajnában, most azonban akár te is megtekintheted, ha az alábbi cikkünkre kattintasz. 

Michael Douglas egykor bombázó felesége, Catherine Zeta-Jones csupán 53 éves, azonban nem fest túl jól. Nemrég a nagysikerű Wednesday című Netflix-sorozatban tűnt fel Morticia Addams szerepében, akit remekül alakított. Feltehetően azonban több plasztikai műtéten is átesett, ami igencsak meglátszik a színésznő arcán.

Jeremy Renner rémisztő balesete felzaklatta a világ összes Marvel- és filmrajongóját. Elképesztő, de hóeltakarítás közben sérült meg a népszerű színész. Eleinte sokan csak találgattak, mi okozhatta a hihetetlen balesetet, a hét második felében azonban napvilágot látott a valódi ok.

Zalatnay Ciniről sokat hallhattunk már az elmúlt hetekben, azt azonban talán kevesen tudják, hogy a népszerű magyar énekesnő dubajozott néhány évtizeddel ezelőtt. A Vörös ágyasok című könyvében részletekbe menően ecseteli, kivel, mikor és hogyan feküdt le. Kiderült az is, miképp elégített ki világsztárokat, illetve melyik típusú szexuális aktusban a legtehetségesebb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás