promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen elsorvad a gyönyörű Catherine Zeta-Jones a vénséges Michael Douglas mellett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő még csak 53 éves, de nem néz ki jól.

Catherine Zeta-Jones az 1990-es években Hollywood egyik nagy ígéretének számított. A walesi származású színésznő fantasztikusan mutatott a Lökött örökösökben, aztán pár sikertelenebb próbálkozás után a Zorro álarcában ismét nagyot dobott Antonio Banderas oldalán.

Ebben az időben mutatta be őt Danny DeVito a legendás Michael Douglasnak, és az események innentől felgyorsultak. A sztárpár 1999 szilveszterén tartotta az eljegyzését, a következő év novemberében pedig össze is házasodtak.

Ennek tehát már több mint két évtizede, és kevesen gondolták, hogy a frigy tartós lesz. A most 53 esztendős Zeta-Jones ugyanis 25 évvel fiatalabb férjénél, akinek 2010-től a rákkal is meg kellett küzdenie, ám szerencsére Michael Douglas sikeresen vívta meg azt a harcot is.

A felesége azonban időközben eltűnt a vászonról, csak nagy ritkán láthatjuk egy-egy alkotásban (most például A nemzet aranyában, amelyet a Disney+ készített), olyan, mintha gazdag, befolyásos és vélhetően féltékeny férje aranykalitkában tartaná.

Fotó: Profimedia

A hajdan bájos feleség nem is néz ki túl jól, az arcát alighanem plasztikáztatta, de egyébként is akár 10 évet nyugodtan hozzá lehetne adni a korához, hozzáöregedett a férjéhez. A fürdőruhás képein azonban továbbra is bomba alakot mutat, amint az a Hello magazin felvételén is látható (katt ide).

„Elhatároztam, hogy 2023-ban csak így fogok sétálgatni”

– írta ki a színésznő viccesen a posztja mellé, és azt is elárulta, hogy számára a fürdőszoba egyfajta szentélynek számít a házban. Nemcsak berohan, hogy fogat mosson, lefürödjön, hajat fésüljön, hanem gyertyákkal, illatokkal, krémekkel teszi hangulatossá a környezetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás