promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis exe még mindig túlságosan dögös bikiniben, de Gordon Ramsay lánya is nagyot villantott – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül érkezik a felnőtt filmes gyöngyszem, Alexis Texas.

Hiszitek, vagy sem, Demi Moore már lassan a hatvanat súrolja, de rajta sem látszik a kor. Anno sokáig volt Bruce Willis felesége, és három lányuk született a házasságuk alatt - utána nem is vállalt több gyereket. A színésznő még mindig bombaromában van, és ezt a követői tudtára is adja. Tényleg úgy néz ki bikiniben, mint egy 20 éves.

Gordon Ramsay lányai felnőttek, csodaszépek, és bizony elő tudják venni a szexi énjüket is. A többszörös Michelin-csillagos szakács tudja jól, hogy a komoly udvarlók futószalagon fognak érkezni. Bár a séfnek van egy mogorva stílusa, de természetesen az számára a legfontosabb, hogy a lányai boldogok legyenek. A 22 éves Holly Anna Ramsay Intagramjára egyre jobban kell figyelni, mivel merész bikinis képeket oszt meg.

A végén érkezzen egy felnőtt filmes tartalomgyártó, akinek már 6 millió követője van Instagramon is. Így gondolhatjátok, hogy mennyien nézik a korhatáros videóit. Alexis Texas bebizonyította, hogy a teltebb lányok is tudnak nagyon kívánatosak lenni.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás