promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi még nagyobb melleket csináltatott magának?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi ismét plasztikáztatta a melleit?

Szabó Zsófi nemrég elhagyta Magyarországot, és Dubajba utazott. Az RTL Klub dekoratív műsorvezetője számos képet készített magáról az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városában, és néhány intim, bikinis fotót is közzétett a közösségi oldalán; a követői nagy örömére.

Az egyik ilyen fürdőruhás poszt alatt valaki megjegyezte, hogy olyan, mintha Zsófinak még nagyobbak lennének most a mellei.

„Csak nekem tűnik úgy, mintha mellesleg megnőtt volna pár köbcentivel?!”

Szabó Zsófi viszonylag korán esett át plasztikai beavatkozáson, és ezt sosem titkolta. A műsorvezető még akkoriban csináltatta meg a melleit, mikor a Jóban Rosszban című napi sorozatban játszott. Azóta nem firtatja a kérdést, a követőinek viszont folyamatosan feltűnik, hogy Zsófinak milyen méretes keblei lettek. Igaz, ez azóta lett újra kedveltebb beszédtéma, mióta látványosan lefogyott.

Azonban Zsófi a jelenlegi információk szerint nem esett át újabb plasztikai műtéten, csupán vékony testalkata miatt tűnhet úgy, mintha még nagyobbak lennének a keblei. A csinos televíziós személyiség nemrég egy újabb képeken mutatta meg formás alakját, amivel teljesen levette a lábáról a rajongóit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás