promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Szabó Zsófi ritkán látható testvére, aki csak évente egyszer engedi meg a nővérének, hogy közös fotót csináljanak
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Gyulát ritkán látni Szabó Zsófi mellett, nővére esküvőjére sem ment el.

Szabó Zsófinak három testvére van. Édesapja, Szabó Gyula háromszor nősült az élete során: első feleségétől nem született gyermeke, második felesége, Erzsi viszont két gyermekkel is megajándékozta, Attilával és Melindával. Miután az asszony elhunyt, Szabó Gyula megismerte Pálmát, akitől kisebbik lánya, Zsófi és fia, az ifjabb Szabó Gyula született.

Mikor Zsófi megszületett, féltestvérei már felnőttek voltak, ennek ellenére nagyon jó viszonyt ápoltak és ápolnak azóta is. Mint azt az RTL Klub műsorvezetője korábban elmondta, a közel 30 év korkülönbség ellenére igazi húg-nővér kapcsolat van közte és Melinda között, akivel minden karácsonyt együtt ünnepelnek, de egyik évben még egy közös nyaralás is belefért.

Szabó Zsófi és fiatalabbik testvére, Gyuszkó között mindössze két év van, ő az, akiről a műsorvezető azt írta az egyik posztjában, hogy a legnagyobb ajándék, amit a szüleitől kapott. Igaz, Gyula nem tudott ott lenni nővére életének egyik legfontosabb napján, az esküvőjén, ez nem változtat a tényen, hogy remek testvérek. A férfi az esküvő idején éppen Amerikában tanult, de a lagzi alatt folyamatosan online kapcsolatban voltak vele, így élő adásban láthatta, hogy milyen menyasszony volt a testvére.

A 31 éves Gyuláról tudni kell, hogy ritkán látni Zsófi mellett közös képen, az pedig még ritkábban fordul elő, hogy meg is engedi a nővérének, hogy kiposztolja azt - elmondása szerint évente egyszer fordul ez elő. Sokak szerint az ifjabb Gyula nagyon hasonlít már az édesapjára, és kíváncsiak lennének rá, vajon a fiatalember csak a külsejét, vagy esetleg az idősebb Gyula jellegzetes hangját is örökölte. Gyuszkó amióta hazajött Amerikából, több időt tölt Zsófival és az unokaöccsével. Arról nem tudni, hogy a legkisebb Szabó-gyermeknek van-e párja vagy menyasszonya.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás