promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis egy meglepő fotóval vetett véget a gusztustalan pletykáknak
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis körül most áll a bál, de szerencsére legalább egy valakire mindig számíthat.

Az utóbbi napokban megint Curtistől hangos a magyar sajtó, hiszen nemrég kiderült, hogy ismét szétválnak Majkával, ráadásul rögtön elkezdték pletykálni, hogy ismét a kábítószerek álltak kettejük közé. A rapper már tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy három éve tiszta, így nem a drogok miatt döntött úgy, hogy búcsút int Majkának, hanem azért, mert másodhegedűsnek érezte magát mellette, ráadásul volt egy olyan megállapodásuk, amit egykori barátja elvileg nem tartott be:

Természetesen Majka sem hagyta szó nélkül a dolgot, de ő nem akart ennyire belemenni nyilvánosan a témába, így egyelőre még kérdéses, hogy mi a teljes igazság, és miért oszlott fel Magyarország egyik legsikeresebb és legkedveltebb zenei produkciója.

Curtisszel kapcsolatban már az is felmerült, hogy a nagy port kavaró ügy előtt szakított a kosárlabdázóként ismert szerelmével, Barnai Judittal, akivel állítólag hosszú ideje se veled, se nélküled kapcsolatban vannak, de a híresség határozottan cáfolta a rosszindulatú pletykákat:

„A szerelmi életem köszöni szépen, teljesen jól van. Az, hogy nem a Facebookon és az Instagramon élem az intim pillanataimat, annak megvan az oka. Azt szeretném, hogy a zenémről beszéljenek, a dalaimról, vagy éppen arról a produkcióról, amit alkotok. Nem gondolom, hogy attól működik jól egy párkapcsolat, ha mindennap közös fotót posztolok a párommal. Két éve együtt élünk, boldogok vagyunk, a kisfiammal is nagyon jól kijönnek, szóval, minden rendben van. Judit igazi társ, vele szeretném leélni az életemet, sok közös tervünk van”

árulta el Curtis.

Ennek tudatában egészen meglepő Curtis legújabb képe, hiszen a szerelmével láthatjuk őt rajta, ezzel is bizonyítva, hogy valóban együtt vannak, boldogok és nem titkolják a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Bár biztos, hogy nagyon fárasztó lehet nekik, hogy folyton a szakításukról szólnak a szóbeszédek, de szerencsére még a támadások ellenére is kitartanak egymás mellett.

Itt lehet megtekinteni Curtis és Barnai Judit közös képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás