promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis kitálalt Majkáról, aki fájdalmasan őszintén reagált a durva vádakra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Óriási botrány van kialakulóban Curtis és Majka között, tőlük zeng a magyar sajtó.

2018-ban Majka az EFOTT színpadán az egész ország szeme láttára elmondta, hogy nem folytatják tovább a közös zenélést Curtisszel, mivel a rappernek komoly drogproblémái vannak. Curtis azóta már rendbejött, sőt, újból elkezdtek együtt koncertezni, de nemrég ismét szétváltak, és nagyon úgy tűnt Majka búcsúzós posztja alapján, hogy megint a kábítószer állt a döntés mögött – de most kiderült, hogy egyáltalán nem erről van szó.

Curtis elárulta, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem azért nem jelent meg a minap a Majkával közös villányi koncertjén, mert „be volt állva” (hiszen állítása szerint már három éve tiszta), hanem azért, mert elege lett. A rapper most tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy pontosan miért is mentek szét megint Majkával, akivel úgy néz ki, hogy komoly belső gondjaik akadtak az utóbbi időszakban.

„Majkával 12 évig dolgoztunk együtt, az első balhénk után három évvel ő hívott vissza, ő keresett meg engem. Természetes, hogy voltak bennem kétségek, nem múlt el nyomtalanul, ami történt, voltak nézeteltéréseink. Jó néhány dologban nem értettünk egyet. Amikor megbeszéltük Petivel, hogy újra összeállunk, lefektettünk néhány szabályt, alapvetéseket, de végül ezek egyike sem teljesült. Aztán amikor hétről hétre azzal szembesülsz, hogy semmi nem valósul meg abból, amit szeretnél, és folyamatosan bántják a lelked, ezt jogosan érzed igazságtalannak. És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak, és ez gyűlik, egyre csak gyűlik benned… Második ember voltam hosszú éveken át, úgy érzem, itt volt az ideje annak, hogy szétváljon az utunk. Nem tudtam, és már nem is akartam kezelni ezt a helyzetet, nem volt kivel megbeszélnem, és egyszerűen túlcsordult az a bizonyos pohár”

– árulta el a Borsnak Curtis.

Ezek alapján tényleg nem a drogok álltak közéjük, hanem az, hogy Majka nem tartotta be azokat a dolgokat, amiket megbeszéltek, illetve nem partnerként kezelte Curtist. Ha ez igaz, akkor mondhatjuk, hogy fordult a kocka, mivel eddig szinte kizárólag Curtis kapta a gusztustalan támadásokat, pedig ezek szerint nem is ő volt a hibás ebben a kifejezetten kellemetlen szituációban.

Természetesen Majka sem bírta szó nélkül hagyni Curtis megnyilvánulását és mondhatni vádaskodását, ezért egy igazán őszinte posztban reagált, ráadásul meglepően nagy érzelmi intelligenciával – és ezzel bebizonyította, hogy minden történetnek legalább két oldala van:

„Sokat gondolkodtam mit lehet mondani a mai Bors cikk után, de aztán rájöttem hogy az idő majd rendbe teszi a dolgokat. Önmagam kozmetikázása miatt nem vagyok hajlandó olyan dolgokat nyilatkozni, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. A teljes igazságot meg egyszerűen nem vagyok hajlandó elmondani, mert azzal oda rúgnék ahol most éppenhogy segítségre lenne szükség. Aki ismer tudja,hogy mennyire nem tudom elviselni ha valótlant állítanak rólam, vagy azokról az emberekről akiket szeretek, éppen ezért nehéz most egy olyan nagypofájú csávónak mint én, csendben maradni. Az egyetlen félelmem,hogy ennek az interjúnak pár hét múlva egész más olvasata lesz, ha megint csalódott emberek tömkelege kéri számon a koncertszervezőket. Ne így legyen… Sok sikert mindenhez. Talán a kettőnk kapcsolatában én vagyok az egyetlen aki ezt tiszta szívből kívánja!!!”

Hiába tűnt úgy, hogy végre megtudjuk az igazságot Majka és Curtis balhéjáról, sajnos nem így lett, és minden bizonnyal jóval bonyolultabb dolgok vannak a kapcsolatuk megromlásának hátterében, amiket csak ők ismerhetnek és érthetnek. Egyedül az biztos, hogy a rajongók nagyon sajnálják, hogy többé nem fognak közösen zenélni, hiszen ők együtt voltak a legjobbak.

Itt lehet megtekinteni Majka bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás