promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis nem bírta tovább, végre kitálalt - Tényleg igazak voltak a mocskos pletykák?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtisnél végleg betelt a pohár, eddig bírta szó nélkül hagyni a felháborító álhíreket.

2018-ban nagy port kavart, mikor Majka a SZIN-en ország-világ előtt bejelentette, hogy külön utakon folytatják Curtisszel, mivel komoly drogproblémái vannak, és így nem lehet vele együtt dolgozni. A rapper az évek alatt szépen összeszedte magát, majd a rajongók legnagyobb örömére folytatták a zenélést Majkával, de pár napja megint történt egy, a régihez hasonló, botrányos eset, hiszen mindketten bejelentették, hogy végleg vége a közös munkának.

A közönség már akkor sejtette, hogy valami gond van, mikor Majka múlt pénteken Curtis nélkül lépett fel Villányban, így rögtön elkezdett terjedni a pletyka, hogy a rapper durván visszaesett, ismét a drogok fogságába került, ráadásul állítólag annyira beállt, hogy a családjának kellett rátörnie az ajtót. Nos, úgy tűnik, hogy ezeknek a szóbeszédeknek nem volt alapjuk, hiszen Curtis most tiszta vizet öntött a pohárba a közösségi oldalán:

„Láttam a mai »híreket«… Eddig nem szólaltam meg mert úgy éreztem felesleges.úgyis egy oldalú ez az egész dolog… De amikor megint hazugságokat hoznak le rólam azt már nem hagyhatom tovább.

1.Nem estem vissza!!! Amiben én anno benne voltam az köszönőviszonyban sincs azzal ami most történt és amiben éppen vagyok.

2. Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak. Ez annyira hiteles mint anno mikor azt írtàk engem a Tiszából kellett kihúzni Szegeden!

Utoljára megkérem a sajtóképviselőit NE ÁLLÍTSANAK VALÓTLAN DOLGOKAT!!!!”

Curtis rengeteg támogatást kapott az utóbbi napokban, hiszen többek között Hajdú Péter és Csuti is nyilvánosan üzentek és neki, de a szörnyű pletykák minden bizonnyal megnehezítették a dolgát abban, hogy olyan mentális és lelki állapotba kerüljön, ami ahhoz kell, hogy ismét meg tudjon küzdeni a démonjaival, és újra erőt vegyen magán egy jobb, tisztább élet reményében – reméljük, hogy hamarosan összeszedi magát, és újult erővel tér vissza a színpadra.

Itt lehet megnézni Curtis posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás