promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dallos Bogi magenta bikinire vetkőzött, az egyiptomi piramisokról pedig kiderült a megdöbbentő, sosem hallott igazság
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Izgalmas, meglepő és megbotránkoztató történetekből ezen a héten sem volt hiány.

Magyarország és a világ ezen a héten is számos őrült, meglepő, vicces és megbotránkoztató történettel szolgált az olvasók nyilvánossága számára. Szokás szerint összegyűjtöttük a top sztorikat, ha esetleg valaki lemaradt volna róluk.

Majka például annyira beleszomorodott a Curtisszel való – talán immár teljesen végleges – szakításába, hogy csak egy új autó volt képes megvigasztalni. Az ózdi rapper nem valami ósdi verdát szerzett be magának, hanem egy Mercedes-Benz GLS 400D járgányt, ráadásul vadiúj formátumú magyar rendszámmal, mert úgy az igazán menő.

A NASA persze nem erről tett szenzációs bejelentést a héten, hanem arról, hogy végre „beröffentették” a nagy küszködések által az űrbe kivitt James Webb Űrteleszkópot, amely nem fogyaszt többet, mint egy vasaló, viszont máris példátlanul jó minőségű, színes képeket küldött nekünk a távoli világokról.

Sokan voltak kíváncsiak néhány magyar médiaceleb rosszul elsült teaszeánszának részleteire is, amely kis híján tragédiába torkollott. Béres Anett, a Való Világ egykori szereplője húzta a legrövidebbet, akit hatórás műtéttel sikerült rendbe hozni, és az orvosok szerint jó esélye van a teljes gyógyulásra.

Ennél régebbi történet az egyiptomi piramisoké, amelyekről azonban most mégis sikerült újdonságot mondanunk. Tudtátok, hogy egyáltalán nem úgy néznek ki, mint ahogy a fotók alapján sejthetnénk? Egy pilóta, majd később a műholdak segítségével egészen elképesztő dolog derült ki.

Végezetül ne feledkezzünk meg arról sem, hogy – járvány ide, háború oda – mégiscsak nyár van, így a magyar celebek is kirajzottak a világ minden tájára. Dallos Bogi például életében először jutott el Horvátországba, ahol rögtön felavatta az új, környezetkímélő anyagokból készült, szupergyorsan száradó, klór- és UV-ellenálló, és persze szuperszexi fürdőruháját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás