promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A bikinis Varga Irén úgy néz ki, mint egy kicicomázott Willendorfi Vénusz
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Irén bikinis képe merénylet az emberiség ellen.

Varga Irén szeret mindig a figyelem középpontjába lenni, és ha kell, ki is provokálja magának, hogy beszédtéma legyen. A polgárpukkasztó híresség annak idején Mahiana Roszálló néven vált ismertté, és azóta is szereti ezen az álnéven futtatni magát; ezzel fenntartva annak a látszatát, hogy bárki is foglalkozik vele.

Irénke mindig is szerette különböző "felkavaró" tartalmakkal sokkolni az embereket, és pontosan így tett most is, mikor egy korábbi nyaralásról készült képet osztott meg magáról.

Az önmagát zenésznek valló botrányceleb annak idején Dubajban nyaralt, ahol a homokos tengerparton készült róla néhány kép. Ezeken az látszik, hogy a nevét beleírta a homokba, ami köré aztán egy hatalmas szívet is rajzolt. Az egyébként zseniális, ahogy Irénke fényezi magát a saját weboldalán, hát még amikor megcsillogtatja írói vénáját.

„Ritka alkalmak egyike, hogy bikiniben lehet látni a művésznőt, ugyanis nem szokott abban lenni, de olyan meleg volt, hogy muszáj volt ledobni a textilt. Az, hogy Laci miért nem rajzolt a homokba egyelőre nem lehet tudni, de Irénke helyette is bepótolta”

- olvasható a honlapon, ahol az említett bikinis képeket is megnézhetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás