promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki unt meg kit? Szabó Zsófiék felbontották az eljegyzésüket!
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Shane Tusup és a szőke színésznő mostantól külön utakon járnak.

Felbontotta az eljegyzését Shane Tusup és Szabó Zsófi! A hír pár perccel ezelőtt került fel mindkettejük Instagram-oldalaira, és villámcsapásként érte a rajongóikat. Sehol sem szeretnének a döntés hátteréről nyilatkozni, így egyelőre mindenki értetlenül áll a történtek előtt.

Pár hónapja még úgy tűnt, tökéletes a boldogság, hiszen a férfi úton-útfélen hangoztatta, hogy számára a színésznő a tökéletes partner, az álompár. Szervezett is neki egy csodálatos utat Monte-Carlóba, ahol február 22-én, este 22 óra 22 perckor megkérte a kezét.

Zsófi természetesen igent mondott, és azóta mindenki azt várta, hogy mikor jelentik be a világraszóló lagzi időpontját. Ez azonban – most úgy tűnik – már soha nem jön el, és a ma még érthetően csalódott pár remélhetőleg a közeljövőben magyarázatot ad a szakításra.

Vajon ki unt bele a másikba? A szőke színésznő pár órája még a reggeli futásáról posztolt, míg Shane egy hete írt utoljára az Insta-oldalára, akkor egy jól sikerült előadásáról emlékezett meg.

Természetesen rögtön befutottak az első kommentek is, amelyek pró és kontra szólnak a döntéssel kapcsolatban:

„Hát... ezt nem hiszem el!”

„Hát, ez nem volt hosszú életű!”

„Én örülök, nem hozzád való. Jól döntés!”

„Két külön nyelvet beszélő embernek, jó, hogy nem működik, inkább az eljegyzés volt április bolondja… Mondjuk, idáig is csoda volt…”

Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shannel felbontottuk. Sehol sem...

Posted by Szabó Zsófi oldala on Wednesday, May 18, 2022
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás