promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup már három hónapja meghozta élete nagy döntését
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hónapok óta készült a nagy kérdésre.

Shane Tusup nem véletlenül szervezte azt a lenyűgöző utazást Szabó Zsófinak Monte-Carlóba, ott kérte meg a színésznő kezét, aki boldogan mondott igent. Most kiderült, hogy már régóta fontolgatta ezt a döntést, sőt nem kis segítsége is volt hozzá. (Az eljegyzésről a képeket ITT nézheted meg!)

Az amerikai edző teljesen belehabarodott a magyar színésznőbe, olyannyira, hogy már három hónapja eldöntötte, feleségül kéri. Shane Tusup mindent tökéletesre akart, és igazán romantikusra, ezért rengeteg időt szánt a tervezésre, és nem akármilyen körülmények között tette fel a nagy kérdést.

Semmit se hagyott a véletlenre, minden apró részletet megtervezett. A két édesanyát, Pálmát és Cherylt is jó előre beavatta a terveibe. Szabó Gyula özvegye állítólag alig bírta ki, hogy ne mondja el a világnak még azelőtt, hogy egyáltalán a lánya tudott volna bármiről is. A nagy nap végül február 22-én, este 22 óra 22 perckor jött el. Szerencsére az egész család örül az eljegyzésnek, és mindenki nagyon izgatott.

Szabó Zsófinak a szerencse száma a 2-es, szeptember 22-én született, és éppen féléve alkottak egy párt a szerelmével aznap. De Shane Tusup is végre új jelentést adhat 22-es számnak, augusztus 22-én házasodott össze anno Hosszú Katinkával, amit magára is tetováltatott.

Az edző állítólag Zsófi fiával, Mendellel is jól kijön, sőt már egy ideje szerelméhez is költözött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás