promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia szívszorító videóval emlékezett meg Gesztesi Károlyról, aki ma lenne 59 éves
Borítókép:  youtube.com/TulipánTündér Produkció (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Liptai Claudia máig gyászolja egykori szerelmét, a 2020-ban elhunyt Gesztesi Károlyt.

2020. január 4-én szinte az egész országot sokkolta a hír, hogy szívinfarktus következtében meghalt a Shrek hangjaként is ismert művész, Gesztesi Károly, miután a Ferdinánd hídnál rosszul lett a kocsijában. A népszerű színész hatalmas űrt hagyott maga után, a halála nagyon megviselte szeretett exfeleségét, Liptai Claudiát is, akivel 2006 és 2009 között voltak házasok, és egy közös gyermekük született.

Liptai Claudia azóta is minden fontosabb dátumnál megemlékezik Gesztesi Károlyról, ami érthető, hiszen hosszú évekig fontos szereplője volt az életének – most is így tett, ugyanis egykori szerelme ma lenne 59 éves.

„Ma lennél 59. Ma vagy 59.  Mert vagy.  A mindennapjainkban, az ünnepeinkben, a könnyeinkben, a nevetésünkben. Átjárod az ölelést amikor Pankát magamhoz szorítom. És amikor földre kényszerít a fájdalom mert nincs több találkozás, akkor meghallgatom ezt a dalt és hiszem vár valahol egy másik békés táj”

– írta Liptai Claudia a poszthoz, amihez egy szívszorító videót is mellékelt Gesztesi Károlyról.

Akik ismerték Gesztesi Károlyt, azok szerint egy igazán életteli, vidám és kedves ember volt, ezért nagyon sokan szerették őt. Rengeteg rajongó, a barátok és a családtagok is gyászolják a tragikus hirtelenséggel elhunyt sztárt, akinek a munkássága hatalmas hatással volt a magyar kultúrára – egyebek között a Magyar vándorban, illetve a Szabadság, szerelemben is szerepelt, de még hosszasan sorolhatnánk.

Itt lehet megtekinteni Liptai Claudia megható videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás