promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia nem akart színész lenni - kitalálod mire vágyott?
Borítókép:  YouTube.com/blikk (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető egészen másról álmodozott gyerekként, nem is egy terve volt a jövőjét illetően.

Nem Liptai Claudia az egyetlen, akinek gyermekként határozott elképzelései a karrierjével kapcsolatban, aztán teljesen más irányt vett az élete. Hányan pályáznak a tűzoltói, az énekesi vagy a tanári pozíciókra óvodásként? Nos, amikor megkérdezték a műsorvezetőtől, hogy ''mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?'', akkor határozottan az állatorvosi karriert mondta. A korai álmairól a 95.8 SlágerFM rádiónak mesélt

„Nálam nem volt szülői sulykolás, sem presszió, hogy ezt vagy azt lenne érdemes csinálnom. Ez tulajdonképpen nem is volt így jó, örültem volna, ha legalább az irányban megpróbálnak segíteni. Szerintem annyi minden gyereknek jót tesz, ha lát-hall lehetőségeket a szülőktől. Kezdetben állatorvos szerettem volna lenni, de a képzőművészet és a grafikusi pálya is nagyon vonzott. Persze egyikből sem lett semmi, amit utólag egy cseppet sem bánok” 

– mesélte Liptai Claudia, akinek férjét másféle befolyás érte.

„Pilóta szerettem volna lenni, de soha, semmilyen erőfeszítést nem tettem ennek irányába. Nálunk evidens volt, hogy a családi vállalkozást, a cukrászatot, bármikor tovább vihetem. Viszont a szüleim hagytak kibontakozni. Kipróbálhattam magam minden olyan területem, ami érdekelt: a koktélozásban, dj-ként diszkókban és rádióztam is.”

– emlékezett vissza Pataki Ádám, aki szintén megosztotta ezzel kapcsolatos élményeit.

Továbbá azt is elmesélte, hogy hálás a családjának, amiért mindig támogatták és hagyták, hogy saját útját kövesse. Végül érezte, hogy a cukrászmesterség az ő hivatása is, így viszi tovább a családi örökséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás