promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Szajha vagyok, főnök vagyok” – posztolta Tóth Andi, majd ismét megmutatta izgató combjait
Borítókép:  Tóth Andi / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő megint alig viselt valamit, de ezen kívül is alaposan meglepte rajongóit.

Tóth Andi mindig csinál valamit, amire érdemes odafigyelni. Az egyik friss Instagram-posztjában például olyan dögös táncot rögtönzött Andrei Mangrával, hogy tátva maradt tőle az ember szája.

„Szajha vagyok, főnök vagyok” – írta mellé az énekesnő, talán magára is értve, de még inkább az amerikai rapper Doja Cat számára utalva, amely a pörgős előadás zenei alapját szolgáltatja.

Andi izgatóan néz ki a fekete szettben, amely fedetlenül hagyja a hasát és a combjait is. Külön elismerésre méltó, hogy magassarkúban is ilyen fergeteges produkcióval tudott előrukkolni. A dicséretek persze nem is maradtak el a kommentekben:

 „Hogy a p*csába mozogsz ilyen jól?? Szerintem ez photoshop!”

„Imádom ezt a csajt, elképesztő!”

Aztán persze Andrei sem marad ki a jóból:

„Istenem, ez szuper, ezt megint odatettétek! Imádlak benneteket!”

„Imádom, amikor együtt táncoltok!”

Ami a páros kapcsolatát illeti, még mindig nem tiszta, hogy van-e köztük valami a barátságon és a közös fellépéseken kívül. Nemrég Andit már a fodrászával, Frohner Ferenccel – Fecóval – is összeboronálták, de erre így reagált:

 „Mivel természetesen láttuk a cikkeket, mindenki nyugodjon le a p*csába. Feri már több mint 2 éve a fodrászom, és emellett egy nagyon kedves barátom. Tudom, hogy én mindenkivel IS együtt vagyok, de most légyszi, hagyjatok már!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás