promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill ritkán látható képet posztolt gyönyörű feleségéről - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lori Hillnek a héten volt a születésnapja.

Terence Hillről az elmúlt időszakban az ikonikus szerepe és sorozata, a Don Matteo kapcsán hallhattunk többször még a magyarországi hírekben is, hiszen kiderült, hogy a színész kiszáll a sorozatból, mivel szeretne több időt tölteni majd családjával. Aztán később az is napvilágra került, hogy Terence Hill azért lehet, hogy vissza-visszatér majd a sorozatba Don Matteóként, így pedig a rajongóknak nem kell őt végig nélkülözniük a szériában.

A színész felesége, Lori Hill amúgy kevésbé van reflektorfényben, mint férje. Lori és Terence 1967-ben kötötték össze az életüket, immár 54 éve házasok. Akkor ismerték meg egymást, amikor Terence Hill angoltanárt keresett, mivel karrierje éppen nagy nemzetközi áttörés előtt állt, és tudta, hogy ehhez elengedhetetlen, hogy jól beszéljen angolul.

Az általa feltett hirdetésre jelentkezett a német gyökerekkel is rendelkező amerikai lány, Lori Zwicklbauer, aki szinte a megismerkedésük óta hű társa Terencnek, még az angol nyelvű forgatókönyveket is együtt gyakorolták korábban a forgatások előtt.

Terence Hill az Instagram-on is felköszöntötte kedvesét, egy ritkán látható közös fotóval kívánt neki boldog születésnapot:

(Forrás: Filmezzünk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás